JEZIVI DETALJI SMRTI UNUKA ELVISA PRISLIJA! Ubio se pred devojkom za njen rođendan! NA ISTOM MESTU KAO SLAVNI DEDA!
Foto: Profimedia

TUGA!

JEZIVI DETALJI SMRTI UNUKA ELVISA PRISLIJA! Ubio se pred devojkom za njen rođendan! NA ISTOM MESTU KAO SLAVNI DEDA!

Pop kultura -

Bendžamin Kio (27), unuk rokenrol legende Elvisa Prislija, ubio se u svojoj vili u Kalabasasu. Unuk rokenrol legende pronađen je sa ranom od sačmare na grudima. Policija je saopštila da je u pitanju samoubistvo, ali da neke okolnosti nisu jasne.

Sin Lise Mari Prisli, ćerke Elvisa i Prisile Prisli, kojeg je dobila u braku sa muzičarem Denijem Kiom, a sa kojim ima i ćerku Rajli, ubio se na rođendanskoj proslavi svoje devojke Dijane Pinto i zeta Bena Smita-Pitersona.

Prema navodima stranih medija susedi Elvisovih potomaka, čuli su u ranim jutarnjim časovima , 12. jula, ženu kako vrišti, a za koju se veruje da je Pinto: "Nemoj to da uradiš!"

foto: Profimedia

Poicija je stigla oko šest časova ujutru i pronašla Bendžaminovo telo u kupatilu. Bendžamin se zaključao u jednom od tri kupatila i pucao sebi u glavu.

U šokantnom preokretu događaja, policija iz Los Anđelesa otkrila je da je obdukcija pokazala da je Bendžamin otvorio usta i povukao obarač, dakle da je pucao sebi u glavu, a ne u grudi, kako je prvobitno zavedeno u papirima.

Ono što je možda još šokantnije jeste i to da je mesto na kome se Bendžamin ubio, toalet, isto mesto na kome je 1977. godine pronađen mrtav njegov slavni deda.

foto: Profimedia

Ostaje nepoznato da li je samoubistvom u kupatilu, Bendžamin na neki način hteo da podseti na svog dedu, posebno kad se ima u vidu da je Lisa Meri, njegova majka, oduvek isticala sličnost njih dvojice, i to ne samo fizičku.

Dalje, strani mediji navode da su komšije, nakon ubistva, a po dolasku policije, čuli Pinto kako razgovara sa jednim od policajaca i kaže da se boji da će je Bendžaminova porodica mrzeti, pa čak i okriviti za njegovu smrt.

To se, naravno, nije desilo, a Pinto je nekoliko dana kasnije viđena dok sa Bendžaminovom majkom napušta hotel na Beverli Hilsu, u kome je Lisa Meri bila smeštena, držeći se sa njom za ruke.

foto: Profimedia

Devojka koja očigledno zna šta se sa Bendžaminom tačno desilo, od momka sa kojim je provela četiri godine u vezi, između ostalog, oprostila se i rečima: "Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe".

foto: Profimedia

kurir.rs/daily mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track