EKSKLUZIVNIO! DEJAN STANKOVIĆ POSTAO GLUMAC: Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja!
Foto: Ana Paunković

POSLE SAVE MILOŠEVIĆA

EKSKLUZIVNIO! DEJAN STANKOVIĆ POSTAO GLUMAC: Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja!

Pop kultura -

Po uzoru na svog kolegu na klupi Partizana Savu Miloševića, i trener Zvezde Dejan Stanković oprobaće se kao glumac. Bivši fudbaler igraće sebe u novoj humorističkoj seriji "Drim-tim", scenariste Miloša Radovića, a u režiji Dejana Zečevića.

Pre dve noći ekipa Kurira bila je na setu na stadionu Trudbenik u Zvezdarskoj šumi, gde je svoje scene snimao u društvu svog prijatelja Nenada Milijaša i Lazara Ristovskog.

foto: Ana Paunković

- Prvi put sam pred kamerama u ovakvom projektu. Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja. Ovo je za mene veliko zadovoljstvo. Znam šta treba da igram - kaže Stankovića za Kurir.

Priča "Drim-tima" je inspirisana istinitim događajem, a prati lik fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova Ilije Ike Srdića, koga tumači Ristovski. - Mislim da je lepo da se ispriča jedna ovakva priča. Imao sam priliku da upoznam jednog od braće Olaverić i mislim da mi je sudio utakmicu kao kadetu. U životu, kao i na filmu, čuda se dešavaju, pa u sportu nije nemoguće da neki mali klub napravi veliki uspeh - otkriva Stanković.

foto: Ana Paunković

On nije razmišljao ko bi njega mogao da ekranizuje kao fudbalera na filmu. - Samo ja mogu da igram Dejana Stankovića. Šalim se, naravno da bih dopustio. Ne znam ko bi mogao da me odglumi. Imam drugare koji su glumci, pa neka se oni dogovore - poručio je Stanković. Fudbaler je snimao scenu donatorske večere, a zbog njega na set su došli i glumci koji te večeri nisu snimali.

Danica Ristovski pratila je kako glumi Stanković, a nakon odigranog kadra mu i čestitala. - Samo ja u kući navijam za Zvezdu, a ostali su partizanovci - otkrila je supruga velikog glumca. Likove ove neobične priče tumačiće i Tanja Šojić, Jelisaveta Orašanin, Danica Ristovski, Voja Brajović, Svetozar Cvetković, Radovan Vujović, Marko Gvero, Vanja Ejdus, Teodora Ristovski, Moma Pićurić, Milan Kolak, Milica Tomašević, Aleksandar Filimonović... Premijerno emitovanje biće na kanalu Superstar TV na proleće sledeće godine.

foto: Ana Paunković

Nenad Milijaš: Dobra promocija sporta

Prvi put na filmu glumio je i Nenad Milijaš. Za razliku od fudbalskog terena, Nenad je morao da nosi odelo. - Dobio sam šansu, pa ću gledati da je iskoristim. "Drim-tim" je važan jer se promovišu sport i mali klub koji ima velike želje - kratko je poručio bivši kapiten Crvene zvezde.

Kurir.rs/ Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja