POZNATI UMESTO LUKS DESTINACIJA OBILAZE SRBIJU: Evo za koje mesto kažu da je NESTVARNO i šta se desilo slavnom PARU!
Foto: Tamara Trajković, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

ISKORISTILI ODMOR

POZNATI UMESTO LUKS DESTINACIJA OBILAZE SRBIJU: Evo za koje mesto kažu da je NESTVARNO i šta se desilo slavnom PARU!

Pop kultura -

Poznate ličnosti godinama su provodile letnje odmore na egzotičnim destinacijama koje su plaćali i po nekoliko desetina hiljada evra. Fanove su često pozdravljali iz Monte Karla, Dubaija, Maldiva, Tajlanda...

Neki su pak prethodnih godina bili skromniji, pa su izabrali destinacije poput obližnjih država u regionu kao što su Hrvatska i Crna Gora, ali istražili i predele koje nudi Srbija. Snežana Dakić poželela je da ovo leto provede sa ćerkom kod svog prijatelja u Italiji, međutim, njeni planovi su se očigledno promenili usled pandemije.

"Trenutno ništa nemam u planu, osim par vikenda u izletištima po Srbiji i Republici Srpskoj. Planirala sam da idem s prijateljima i ćerkom u srednji deo Italiije gde moj drug ima divnu kuću, a i lepi su predeli tamo, ali s obzirom na to da je trenutno drugi talas, ne znam da li će Italijani otvoriti granice. A i najsigurnije je ovde, blizu Kliničkog centra. Tako da ću ovo leto provesti u Srbiji, tamo gde nisam imala prilike da otputujem", kaže Dakićeva.

Glumica Tamara Dragičević provela je nekoliko dana na Kopaoniku zajedno sa suprugom Petrom Benčinom i sa decom Stašom i Lukom. Nema sumnje da se sjajno provela u periodu godine koji je najlepši. Pravo porodično putovanje izmamilo joj je osmeh na lice, koji nije skidala ni na jednoj fotografiji sa Kopaonika.

"Ako se odlučite da preko leta posetite Kopaonik, ja vam toplo preporučujem jahanje. Ovu aktivnost ne smete da preskočite", iskreno je napisala Dragičevićeva.

Glumac Ivan Mihailović krenuo je stopama svojih kolega i počeo da obilazi prirodne predele u Srbiji. On se za razliku od ostalih odlučio za Taru, koja je na njega ostavila fantastičan utisak.

"Mokra Gora je nestvarna. Volim tamo da odem. Netaknuta je priroda i nadam se da će zauvek ostati netaknuta", kaže Ivan.

Srpska sportistkinja i reprezentativka Srbije u streljaštvu Ivana Anđušić Maksimović kaže da je sjajan vikend sa suprugom Danilom provela na planini Zlatibor. Njih dvoje su ujedno proslavili pet godina braka u kojem neguju i čuvaju svoju ljubav baš kao i prvog dana.

Pevačica Tanja Savić odlučila se za lepote prirode svoga kraja u kojima uživa već nekoliko meseci. Naime, ona je nakon incidenta sa suprugom Dušanom Jovančevićem, kada je odveo njihovu decu za Australiju, pobegla kod roditelja u rodno mesto Radinac. Ali sada je odlučila da ode malo dalje i poseti destinacije koje nudi Srbija. Tanja je uživala u nestvarnom pogledu vodopada Veliki buk ili Lisine kod Despotovca.

Ljubavni par Bojana Barović i Nikola Rokvić iskoristili su lepo i sunčano vreme da obiđu manastir koji je na njih po svemu sudeći ostavio snažan utisak. Bojana se priseća tog putovanja sa suprugom i decom Leonom i Simeonom, koje joj se urezalo u sećanje.

"Ulazimo u divni manastir Manasija i u tom momentu na razglasu kreće pesma "Mi smo deca neba", na šta se ona onako najiskrenije oduševljava i govori kako je to njena pesma. Moje dete neba", podelila je impresije Bojana o doživljaju sa svojom naslednicom.

Glumac Miloš Biković je ove godine obilazio skoro sve predele u našoj zemlji. Potoci, vodopadi, šume i roštilj na otvorenom okarakterisali su njegove pustolovine kojima su se svi divili na njegovim društvenim mrežama.

"Ovde celo selo zna da sam došao, pošto su u toku građevinski radovi. Onda su svi krenuli da dolaze i bilo je njih koji su želeli da se slikaju, ja sam odmah pomislio jao vidi ovaj sindrom igra mečka. Međutim, onda su drugi dan došli da mi pomognu i ja sam mislio okej biće im zanimljivo dan-dva. Međutim, evo, tako dođu komšije i njihova deca, momci od 15 i 11 godina i rade sa mnom po ceo dan. Pre neki dan sam došao kasnije, oni su od 11 ujutru prebacivali neki crep do 15 časova. Jedan tako potpuno neočekivan sled. Onda kad vidim da oni nisu taj dan, recimo, sedeli na telefonima i društvenim mrežama, bude ti lepo i drago da ima takve dece", ispričao je glumac.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Tamara Trajković, Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track