HURRICANE RANIJE DOŽIVELE KRAH, A 2021. GODINE IDU NA EVROVIZIJU: Evo kako su počele Ksenija, Ivana i Sanja i gde su SAD
Foto: Ana Paunković

USPONI I PADOVI

HURRICANE RANIJE DOŽIVELE KRAH, A 2021. GODINE IDU NA EVROVIZIJU: Evo kako su počele Ksenija, Ivana i Sanja i gde su SAD

Pop kultura -

"Hurricane" grupu čine devojke Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić koje su prvenstveno počele da pevaju za strano tržište.

One nisu napravile ogroman uspeh, sve dok nisu počele da pevaju na srpskom jeziku.

"Malo smo odlučili da pomešamo jezike i da na srpskom jeziku napravimo pesmu. Radićemo i u Srbiji i u inostranstvu, svima se sviđa naša prva pesma", govorile su one pre godinu dana u emisiji "Ami Dži šou".

foto: Zorana Jevtić

Uspeh na "Beoviziji" i odnošenje pobede doprinose tome da njihova popularnost dodatno raste na svetskom nivou. Iako im se nije dalo da otputuju ove godine na Evroviziju zbog pandemije korona virusa, Hurricane će nas ipak i sledeće godine predstavljati na istoimenom takmičenju sa drugom pesmom.

Pitanje koje se samo nameće, šta je zapravo tajna njihovog uspeha? Da li to što se na sceni nalaze tri zgodne devojke koje brzim i dinamičnim pesmama zabavljaju šire narodne mase ili je u pitanju dobar tim koji stoji iza njihovog uspeha, ali i samog projekta pod nazivom "Hurricane".

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track