NOVE NADE SRPSKE MUZIČKE SCENE, BLIZANCI MILENKO I MILOŠ: Hip-hop smo zavoleli zbog benda Who See!
Foto: Marko Pavlović

Braća Kostić

NOVE NADE SRPSKE MUZIČKE SCENE, BLIZANCI MILENKO I MILOŠ: Hip-hop smo zavoleli zbog benda Who See!

Pop kultura -

Na muzičkoj sceni Srbije retko nastupaju zajedno rođena braća. Zavidne karijere napravile su braća Bajić i Teofilović, a sad hip-hop scenu pokušavaju da osvoje braća Kostić. Blizanci Milenko i Miloš Kostić osnovali su sastav Tri palme, a prva pesma kojom se predstavljaju je "Da 'oće puštit granice". - Rođeni smo u Beogradu, a odrasli smo u Crnoj Gori. Po vokaciji smo rok muzičari i već tri godine sviramo po Crnogorskom primorju, ali ove godine ništa od toga.

Detinjstvo smo proveli u Bjelom Polju, a odatle i crnogorski akcenat u pesmama. Trenutna situacija zbog zatvorenih granica inspirisala nas je za novu numeru "Da 'oće puštit granice" - poručuju u saopštenju Milenko i Marko.

Kostići imaju i svoj muzički studio, koji se nalazi u njihovoj kući, gde i prave svoju muziku. - Pesme nastaju spontano uz jutarnju kafu i gitaru. Odrasli su uz zvuke popularnog crnogorskog hip-hop benda Hu si (Who See), otud ljubav prema takvom zvuku. Višak slobodnog vremena zbog epidemije koronavirusa iskoristili smo za stvaranje nove muzike, bez mnogo ulaganja, jer sve radimo sami - poručuju blizanci. Pored hip-hopa, braća Kostić se bave i autorskim radom u rok bendu Shotgun Sally. Kurir, foto: Marko Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track