OVDE JE HARI ODVEO MEGAN NA TREĆI SASTANAK! Svaki šator ima svoj ventilator, ćilim i bokal s vodom, a zbog ovoga ZINULA!
Foto: Profimedia

pravac Bocvana

OVDE JE HARI ODVEO MEGAN NA TREĆI SASTANAK! Svaki šator ima svoj ventilator, ćilim i bokal s vodom, a zbog ovoga ZINULA!

Pop kultura -

Između Megan Markl i princa Harija varnice su sevale od samog početka, a kako im se već na trećem sastanku dogodila prava bajka - i ne čudi što su voju ljubav ubrzo krunisali brakom, te naslednikom Arčijem. Naime, kada je Hari čuo da nikad nije bila na safariju, odveo je svoju buduću princezu u Bocvanu na treći sastanak, gde su uživali u romantici u jednom tamošnjem kampu s pet zvezdica, okruženi fantastičnom prirodom.

Glumici se ovo posebno dopalo.

U pitanju je kompleks u Africi sa nekoliko odvojenih šatora koji su opremljeni nameštajem od prirodnih materijala, a posetiocima je omogućen i potpun komfor. U jednoj knjizi u kojoj se nalaze svi detalji o životima kraljevske porodice navodi se da su tu čitavu noć opuštali. Iz šatora su imali privilegiju da posmatraju prirodu, kao i životinje koje su se slobodno kretale, a ono što je zanimljivo je da na raspolaganju nisu imali moderne uređaje.

Vodilo se računa o komforu, pa su u šatorima namenjenim za spavanje prostrani i udobni kreveti sa puno jastuka, a sve je opremljeno rustično, kako bi bilo u skladu sa samim duhom Afrike. Uz svaki krevet su lampe kao i natkasne sa bokalima vode. Ormari u šatorima ne postoje, a gosti svoju garderobu mogu složiti u prostrane drvene škrinje koje se nalaze pored svakog kreveta. Umesto tepiha na podu su ćilimi, a u uglovima ventilatori kako bi se posetioci rashladili tokom toplih noći, preneli su strani mediji. U velikoj trpezariji se serviraju obroci za sve posetioce zajedno, a uređena je sasvim jednostavno - klasičan dug drveni sto, obične stolice i lampioni koji prostoru daju šarm.

Svi šatori, pa i ovaj, otvorenog su koncepta, te posetioci u svakom trenutku mogu uživati u prelepim prizorima koji ih okružuju. Takođe, svuda preovlađuju pastelne boje i zemljane nijanse, te ništa ne odudara od tamošnje prirode. U sredini svih šatora nalazi se deo u kojem se posetioci okupljaju, pa sede oko vatre. Da se Megan i Hariju Afrika tokom obilaska ovog safari kampa i te kako sve dopalo svedoči činjenica da su i službeno bili u poseti i kada su postali supružnici.

Koliko Hari voli Afriku, inače, svedoči činjenica da je i u verenički prsten kojim je zaprosio Megan utkao deo nje. Središnji dijamant je iz Bocvane, a dva manja sa strane su iz lične kolekcije njegove pokojne majke Dajane.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track