RITA ORA OBMANULA FANOVE DA JE CRNKINJA?! Završila na stubu srama: Svi besni, napadaju je i levo i desno zbog OVE FOTKE!
Foto: Profimedia

strašno

RITA ORA OBMANULA FANOVE DA JE CRNKINJA?! Završila na stubu srama: Svi besni, napadaju je i levo i desno zbog OVE FOTKE!

Pop kultura -

Pojedini fanovi Rite Ore, pošto su videli pevačicinu zajedničku fotografiju sa majkom, počeli su da je napadaju i levo i desno šokirani činjenicom da ona nije "baš nimalo crna" iako se, kako se navodi, tako predstavljala. Naime, ona na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima nosi afro frizuru, pletenice, pa su je zato i optužili za "blekfišing".

Ovaj izraz koristi se za one koji se na društvenim mrežama pretvaraju da su crne ili mešovite rase.

"Čekajte, ona nije nimalo crna?" glasio je jedan od komentara koji pljušte na Tviteru.

foto: Pritnscreen Twitter

Iako je bilo i onih koji su joj stali na stranu te istakli kako pevačica nikada nije sama govorila da je crna, Rita i dalje stoji na stubu srama, zajedno sa roditeljima sa kojima se fotografisala.

Ora je, inače, rođena u Prištini, a roditelji su joj Albanci. Pre nekoliko meseci je za jedan poznati modni magazin govorila o svojoj etničkoj pripadnosti te navela da je njena porodica "pobegla u Englesku kako bi izbegla progon". Pored nje, prenose strani mediji, na meti sličnih optužbi svojevremeno su bile i Kim Kardašijan, Kajli Džener, kao i Arijana Grande.

foto: Pritnscreen Twitter

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track