MMA BORAC ŠEF OBEZBEĐENJA U JUŽNOM VETRU 2: Darko Stošić snima s Bikovićem i Radonjićem, a objavio je prve fotografije!
Foto: AP

Saznajemo

MMA BORAC ŠEF OBEZBEĐENJA U JUŽNOM VETRU 2: Darko Stošić snima s Bikovićem i Radonjićem, a objavio je prve fotografije!

Pop kultura -

Bez mnogo pompe u Knjaževcu je počelo snimanje nastavka filma "Južni vetar".

Baš prvog dana scene s glumcem Miodragom Radonjićem snimio je najpoznatiji srpski MMA borac Darko Stošić, a kako ekskluzivno saznajemo, u ovom ostvarenju igraće šefa Baćinog obezbeđenja. Reditelj Miloš Avramović za Kurir je dao kratak komentar.

- Darko je s Baćom u ekipi. Samo toliko mogu da vam otkrijem. Dobar je glumac - kratko nam je napisao reditelj u poruci.

foto: Promo

Darko Stošić je rođen 9. februara 1992. godine i u UFC poluteškoj kategoriji borio se četiri puta. On je imao skor od jedne pobede i tri poraza, pa su se čelnici najjače MMA organizacije odlučili da ne produže ugovor. Jedan od najboljih teškaša u Evropi je trenutno član KSW promocije. Dok čeka datum i ime protivnika za debi u ringu, Stošić krade tajne glumačkog zanata u društvu Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića.

foto: Promo

Novopečeni glumac je po mnogo čemu poseban. On je prvi borac iz Srbije u MMA koji je skrenuo pažnju na sebe i napravio veliki uspeh.

- Trenirao sam džudo 13 godina i sa 18 godina sam prestao da se bavim tim sportom, upravo u tom trenutku je nastala organizacija "Tesla" i rijaliti šou "Put ka vatrenom ringu", što je bilo baš propraćeno, ja sam to gledao na televiziji, dopao mi se sport, čitava produkcija i onda sam sebi zadao cilj da počnem sa MMA treninzima sa željom da dobijem priliku da se borim na "Tesli". Tada sam otišao u klub Car Dušan Silni i upoznao Gagija Tešanovića i Rođu Radosavljevića i tako počinje moja MMA priča - izjavio je za Hot sport Stošić.

Tetovaža cara Dušana

Veliki sam fan srpske istorije

Darko Stošić ima nekoliko tetovaža na telu. - Svaka tetovaža ima neko značenje. Veliki sam poštovalac srpske istorije i tetovaža cara Dušana mi puno znači - otkrio je glumac.

Darko kaže za Mondo da je van ringa sušta suprotnost, povučen i prilično skroman, jer ne želi da obruka sport kojim se bavi. - Veoma sam miran jer se praznim na treninzima. Tuča van ringa mi ne predstavlja zadovoljstvo. Ljudi se uplaše kad me vide. Moji drugari se osećaju sigurno pored mene i često kaže: "Kad idemo s tobom, ne sme niko da nas bije" - ispričao je Stošić.

foto: Promo

Darko kao džentlmen nije hteo da priča o ženama. - Prilaze mi devojke i pišu mi preko Fejsa. To je lepo i prija mi jer znači da prate moj rad - zaključio je glumac.

Zaplet: Potera i otmica

"Južni vetar - ubrzanje" može da se gleda nezavisno od serije. - Oslanjamo se na neka holivudska ostvarenja. Ceo film će biti u pokretu - potera i otmica. Nećemo se vezivati za jednu lokaciju - ekskluzivno je otkrio glumac i jedan od producenata filma Miodrag Radonjić kad je nedavno bio gost Kurir televizije.

Kurir/ Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track