MAJLI SAJRUS RASKINULA S DEČKOM I OGOLILA SE DO KOSKE: Ceo život više volim ŽENE! Prvi put sam imala sa NJIH DVE!
Foto: Profimedia

ŠOKIRALA

MAJLI SAJRUS RASKINULA S DEČKOM I OGOLILA SE DO KOSKE: Ceo život više volim ŽENE! Prvi put sam imala sa NJIH DVE!

Pop kultura -

Majli Sajrus raskinula je vezu od skoro godinu dana sa Kodijem Simpsonom.

Njih dvoje nisu želeli da otkrivaju zbog čega je došlo do prekida, ali su ostali dobri prijatelji, kao što su bili i pre toga.

"Sada smo dve polovine koje ne mogu da naprave celinu i kao individue radimo na tome da postanemo ljudi kakvi želimo da budemo", rekla je Majli. Pevačica je poznata po tome i što je prekinula desetogodišnju vezu sa Lijamom Hemsvortom, za kog je kratko bila udata. Sajrusova je dodala da joj je razvod pao kao "smrt".

foto: Profimedia

Šuška se i da Lijam nije zadovoljan što je Majli iznela toliko detalja njihove privatnost, s obzirom na to da je tradicionalan momak. Majli je posle Lijama bila u vezi sa ženom, a sada je priznala i da je takva otkako se rodila.

"Žene su me privlačile mnogo pre muškaraca. Kada sam imala 11 godina, prijateljice su mi govorila šta rade sa muškarcima, a ja sam ih nagovorila da budu sa mnom. Kada sam prvi put bila sa devojkom, bilo ih je dve.

"Mislim da su devojke mnogo atraktivnije. Ne volim predigru, kao što bi mnogo rekli, ali sa devojkama mogu da je imam duže. K*rčevi su dugo predivne skulpture, ali ne vidim ništa više od toga", dodaje Majli i priznaje kada je prvi put imala odnose.

"Imala sam 16 godina, a završila sam tako što sam se udala za muškarca. To je prilično ludo", kaže kontroverzna pevačica.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/TheSun/tmz, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja