PRE 10 GODINA JE BIO U BRAKU SA KOLEGINICOM: Niko nije mogao to da ZAMISLI, sada Rajan ljubi drugu i ima dvoje dece!
Foto: Profimedia

srećan je

PRE 10 GODINA JE BIO U BRAKU SA KOLEGINICOM: Niko nije mogao to da ZAMISLI, sada Rajan ljubi drugu i ima dvoje dece!

Pop kultura -

Pre 10 godina, glumac Rajan Rejnolds i njgova koleginica Skarlet Johanson bili u braku, te ovaj spoj mnogi ne mogu ni da zamisle.

Njih dvoje su započeli vezu davne 2007 godine da bi već 2008. godine krunisali svoju ljubav.

foto: Profimedia

Rajan i Skarlet su se razišli 2010. godine, a njihov brak, razvod i zajednički život još uvek je misterija.

U jednom intervjuu Skarlet je izbegavajući da govori o svom suprugu nagovestila da je konkurencija napravila jaz među poznatim glumcima.

"Teško je biti sa drugim glumcem. Mora da postoji razumevanje oko toga kako ćete provoditi zajedničko vreme, posebno kada se dvoje ljudi sa uspešnim karijerama. Ili kada je jedna osoba uspešnija od druge, to može da bude pravi izazov jer nastaje takmičenje", izjavila je tada Skarlet aludirajući na svoj brak, piše Glossy.

foto: Profimedia

Bliski izvori su u to vreme otkrili da su Rajan Rejnolds i Skarlet Johanson započeli svoju ljubav povrdivši pravilo da se suprotnosti privlače. Sudeći po njihovim karakterima i osobinama, Skarlet i Rajan su zaista bili savršene suprotnosti. Međutim, problem je nastao kada je nestao početni žar, dokazavši da je za dobar brak ipak potrebno i malo sličnosti. Njihov prijatelj je otkrio da je detalj sa snimanja filma "Prosidba" sa Sandrom Bulok, kazavši da je u jednom trenutku Skarlet uletela u Rajanovu sobu urlajući na njega i ludeći.

Poznati glumac je jednom prilikom demantovao ove vesti, otkrivši da je sa sadašnjom suprugom u to vreme bio toliko dobar prijatelj da je Blejk pokušala da mu ugovori dejt sa nekim drugim.

foto: Profimedia

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track