POZNATA MUZIČARKA I NJEN SIN MRTVI! Pošli u kupovinu, nađena prvo majka, posle 16 dana i RASKOMADANO TELO dečaka! TUGA!
Foto: FAcebook/DANIELE MONDELLO

ŠOK U ITALIJI

POZNATA MUZIČARKA I NJEN SIN MRTVI! Pošli u kupovinu, nađena prvo majka, posle 16 dana i RASKOMADANO TELO dečaka! TUGA!

Pop kultura -

Posmrtni ostaci deteta pronađeni su 16 dana nakon nestanka četvorogodišnjaka i njegove majke u blizini autoputa na Siciliji.

Telo njegove majke DJ Vivijane Parisi pronađeno je ranije u blizini električnog stuba, nakon što je doživela manju saobraćajnu nesreću. Ali pored nje nije bilo njenog sina pa je policija nastavila potragu, piše BBC.

Posmrtne ostatke deteta pronašao je policajac dobrovoljac, nekih 200 metara od glavnog puta prema Palermu i 400 metara od mesta gde je nađeno telo majke.

Tužilac Angelo Kavalo rekao je kako istražitelji rade na tri hipoteze koje bi mogle da objasne šta se dogodilo: ubistvo-samoubistvo, napad divljih životinja ili seksualni napad.

Prema informacijama policije, Vivijana Parisi povela je sina u kupovinu pri čemu su u tunelu doživeli manju saobraćajnu nesreću. Njen automobil je imao probušenu gumu, pa je Parisi zaustavila vozilo nakon što je napustila tunel.

Video-snimak sa privatne nadzorne kamere snimila je par u automobilu i sada apeluje na porodicu koja je stala Parisi da se javi vlastima i pomogne u istrazi.

Svedoci događaja opisali su kako se Parisi popela preko zaštitne ograde, kako je bila "izuzetno uznemirena" i kako je nosila nepovređenog dečaka u naručju. Muzičarka Vivijana Parisi doživela je nedavno psihički slom, a navodno joj se stanje pogoršalo zbog karantina i pandemije korona virusa.

Međutim, njen suprug DJ Danijele Mondelo insistira da je na dan nestanka bila potpuno mirna i smirena.

- Vivijana ga nije ubila, previše ga je volela - rekao je, također osporavajući teoriju da su je napale divlje životinje.

Policija je prije šest dana pronašla raspadnuto tijelo Parisi ispod visokonaponskog stuba u grmlju blizu grada Karonija. Imala je slomljenu ruku i tragove životinjskih ugriza na telu.

Sada su pronađeni i ostaci deteta. Izveštaj ukazuje na to da su njegovo telo raskomadale divlje životinje. Trenutno se sprovodi DNK test kako bi se potvrdio njegov identitet.

kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track