BIO JE SLAVAN U VELIKOJ JUGI, ZARADIO PARE NA REKLAMI! A onda je sve spisako u PARIZI i postao SPONZORUŠA u Francuskoj
Foto: Printscreen Youtube

Buran život

BIO JE SLAVAN U VELIKOJ JUGI, ZARADIO PARE NA REKLAMI! A onda je sve spisako u PARIZI i postao SPONZORUŠA u Francuskoj

Pop kultura -

Glumac Zdenko Jelčić poznat je po ulozi komadanta Ljube u čuvenoj seriji “Kapelski kresovi“, a osim bogate glumačke karijere pune sjajnih koloritnih likova treba izdovijiti jedan period njegovog života iz Pariza.

Naime, Jelčić je snimio serijal reklama, a novac koji dobio za taj projekat je bio i više nego pristojan.

On je odlučio da sa tom zaradom otputuje u Pariz, gde je od iste živeo nekoliko meseci, a zatim je ostao švorc. Onda se desetio ideje za opstanak u "gradu svetlosti".

- U Pariz nisam išao raditi, nisam lud. Radi se tamo gde ne valja, a gde valja, tamo se živi. Imao sam novac za nekoliko meseci, a onda sam se morao snaći – ispričao je jednom prilikom Hercegovac.

foto: Printscreen Youtube/ HRT

Kako se nije hteo vratiti u Jugoslaviju, a ni raditi neki težak fizički posao, glumac se odlučio za "praktičnije“ rešenje.

- Bio sam sponzoruš, jer nekako ružno mi je reći žigolo.Naravno da su se neke imućne gospođe brinule o meni, pa šta bi inače činile. Dosadno im je, muževi rade i zarađuju, odustni su. Takvoj ženi je bolji bilo naći nekog mladog Hercegovca, nego ubiti se- dodao je on.

Zdenko je više puta pričao o ovom periodu svog života, a čak je i odlučio da ga stavi na papir u vidu romana "Sponzoruša u Parizu".

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track