NIŠTA OD RAZVODA GLUMAČKOG PARA: Ketrin Zita i Majkl Daglas zajedno na odmoru!
Foto: profimedia

LJUBAV TRAJE

NIŠTA OD RAZVODA GLUMAČKOG PARA: Ketrin Zita i Majkl Daglas zajedno na odmoru!

Pop kultura -

Dok svetski mediji bruje o navodnom razvodu slavnog glumačkog para Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa, njih dvoje uživaju na porodičnom odmoru u Španiji. Oni se provode na Majorki, gde ih je pronašla ekipa Dejli mejla.

Sajt Gosip kap tvrdi, pozivajući se na pouzdane izvore bliske paru, da njih dvoje i dalje žive zajedno, da su u dobrim odnosima, ali da između njih ljubavi nema. Predlog za razvod navodno je dala Ketrin, kojoj sve više smeta velika razlika u godinama, s obzirom na to da je Majkl od nje stariji dve i po decenije. I taman kad se tema u vezi sa njihovim rastankom zahuktala i drugi mediji su počeli da je prenose, dodajući još detalja iz bračnog života popularnih holivudskih zvezda, stigao je očigledan demanti.

foto: Profimedia

Dejli mejl je objavio da se Ketrin i Majkl nalaze na luksuznoj jahti na Majorki, gde provode letovanje. S njima je, prema pisanju engleskog medija, i njihova ćerka Karis, koja je prošle nedelje napunila 17 godina, dok sin Dilan nije krenuo na porodični odmor zbog drugih obaveza. Na jednoj od slika koje su objavljene vidi se glumica obučena u haljinu cvetnog dezena dok stoji na palubi i posmatra okolinu, dok su na drugoj ona i Majkl zajedno sa ćerkom. I pored toga, navodi Dejli mejl, što nisu razmenjivali nežnosti, moglo se uočiti da je glumački par i dalje prisan i da im je odnos skladan, tako da su priče o razvodu verovatno netačne.

foto: Profimedia

Ketrin i Majkl u braku su više od 20 godina. Kada su se upoznali, Daglas je već bio oženjen, ali ga to nije sprečilo da mladoj glumici smelo saopšti: "Ja ću biti otac tvoje dece." Tako je i bilo. Do sada je više puta pisano o tome da se njih dvoje razvode, ali su se uvek kao razlog navodili ili prevara ili novac koji su zajednički stekli, procenjen na oko 350 miliona dolara. Poslednji put Ketrin je objavila Majklovu sliku na svom Instagram profilu 25. jula i napisala da je ponosna na njega jer je nominovan za nagradu Emi.

Raskoš

Svadba od milion i po dolara

Majkl je zaprosio Ketrin u njegovoj kući u Aspenu 1999. godine. Ona je jednom prilikom u intervju Rosu Kingu rekla da joj je na ruci zasijao prsten s desetokaratnim dijamantom koji je bio okružen s 28 manjih dijamanata, a njegova vrednost je bila milion dolara. Venčali su se 18. novembra 2000. godine u hotelu "Plaza" u Njujorku pred članovima porodice, prijateljima, ali i poznatim ličnostima. Tu su bili Dženifer Aniston i Bred Pit, Šeron Stoun, Džek Nikolson, Tom Henks, Stiven Spilberg. Svadba je koštala 1,5 miliona dolara, a glumica je nosila venčanicu dizajnera Dejvida Imanuela koja je koštala 250.000 dolara.

Kurir.rs / Ivan Ercegovčević / foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track