Najnovije vesti

NAKON ŠTO JE DANIJELA OBELODANILA DA JE SILOVANA, OGLASILA SE MIRKA VASILJEVIĆ: Koleginici je uputila ove reči PODRŠKE!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

iskreno

NAKON ŠTO JE DANIJELA OBELODANILA DA JE SILOVANA, OGLASILA SE MIRKA VASILJEVIĆ: Koleginici je uputila ove reči PODRŠKE!

Pop kultura

Glumica Danijela Štajnfeld prepoznatljiva je po ulozi u jednom od najpopularnijih domaćih filmova, "Ivkova slava" iz 2005. godine, u kom je igrala lepu Mariolu, devojku u koju je bio zaljubljen Svetislav (Nikola Đuričko).

foto: Printscreen/Instagram

Danijela je tada imala svega 21 godinu, a navodno je zbog pakla koji je preživela pobegla u Ameriku.

Naime, ona je u dokumentarcu "Drži me čvrsto" rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije.

Dokumentarac je Danijela nedavno predstavila na Filmskom festivalu u Sarajevu, a u ostvarenju je intervjuisala i žrtve i zlostavljače, ali i ispričala šta se njoj dogodilo.

Povodom ove situacije  se oglasila glumica Mirka Vasiljević, pa uputila reči podrške svojoj koleginici:

foto: Printscreen/Premijera

- Primetila sam da se Danijela nije pojavljivala na raznim događajima, ali sam mislila da se posvetila sebi van karijere i da je sve u redu. Žao mi je što sada znam da je koleginica, neko iz moje branše pretrpeo nasilje i ćutao o tome. Mogle smo da imamo prijateljstvo i zajedno sarađujemo, kao što se družim sa Ivanom Zekićem mimo snimanja koje završavamo u Beogradu, koji je bio s njom u klasi, a sada čujem da je ona trpela nešto što je van svake pameti i što nije zdravorazumski - rekla je glumica pa dodala:

- Ne podržavam ni jednu vrstu nasilja i niko ne treba da se uopšte usuđuje da sudi bilo kome prema polu, opredeljenju i slično. Vaspitana sam tako da u svakom trenutku pričam o problemu, da ništa ne guram pod tepih i da u porodici nema tabu tema. Znam da je svaki problem 30% bliži rešenju kada ga podelite sa svojim najbližima - kaže Vasiljevićeva i dodaje:

- Ako je Danijela odlučila da postigne pozitivan efekat time što će kroz svoje umetničko ostvarenje da prikaže javnosti svoju priču, potpuno je podržavam u tome i dobro je što će taj dokumentarac možda pomoći nekom ko sada trpi nasilje ili ko ga vrši, da uvide da je to greška. Ona je talentovana, već je ostavila traga u glumačkoj karijeri, s toga sam tu da podržim put ka njenom ozdravljenju. Bitno je da je to pregurala - zaključila je Mirka.

foto: Printscreen/Premijera

Kurirr.s / Alo / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...