NAJVEĆE ODVALE HOLIVUDSKIH ZVEZDA: Maraja želi da bude mršava kao deca iz Afrike, Britni ne zna gde je Japan!
Foto: Profimedia

NEPROMIŠLJENI

NAJVEĆE ODVALE HOLIVUDSKIH ZVEZDA: Maraja želi da bude mršava kao deca iz Afrike, Britni ne zna gde je Japan!

Pop kultura -

Mislili ste da su samo domaće poznate ličnosti pune bisera? E, pa nije tako. Holivudske zvezde mnogo su gore. Britni Spirs, na primer, nije baš najbolji poznavalac geografije, što je potvrdila kad je pričala o destinacijama na koje je putovala. - Nikad nisam želela da idem u Japan. Jednostavno, jer ne volim ribu, a ona je jako popularna tamo u Africi.

foto: Profimedia

Ovo nije jedini pevačicin ispad. Pre nekoliko godina komentarisala je smrtnu kaznu i rekla da se zalaže za nju. - Ja sam skroz za smrtnu kaznu. Ko počini užasan zločin, mora biti kažnjen kako treba. Tako će naučiti lekciju za sledeći put - izjavila je Britni. Maraja Keri briljirala je izjavom: "Kakve škole? Ja sam dušo, snimala ploče", i mnogi su mislili da ona ne može dalje. Međutim, demantovala je sve. Pevačica je komentarisala koliko joj teško pada da gleda gladnu decu u Africi kad je iznenadila izjavom.

foto: Profimedia

- Vrlo mi teško pada da gledam tu sirotu, izgladnelu decu širom sveta. Ne mogu da prestanem da plačem. Mislim, i ja bih volela da budem mršava kao oni, ali bez svih tih bolesti, smrti i ostalih stvari - rekla je Maraja i izazvala osudu javnosti. Predstavljamo vam još neke izvale svetskih zvezda.

Džastin Biber

Severni pol je kontinent

Džastin Biber i nije neki primer svojim fanovima, posebno jer mu osnovno poznavanje geografije nije blisko. Tokom jednog gostovanja, Biber se pohvalio kako je posetio sve kontinente, a kad ga je voditelj pitao koliko ima kontinenata, zbunio se.

foto: Profimedia

- Azija, Severna Amerika, Južna Amerika, Afrika, Antarktik i Severni pol - briljirao je Džastin i izazvao podsmeh u emisiji.

Demi Lovato

Šolja mi je omiljeno jelo

Kad su jednom prilikom pitali Demi Lovato koje joj je omiljeno jelo - "dish" (engl. jelo, ali i posuđe), ona je iznenadila odgovorom.

foto: Profimedia

- Volim šolje jer su veoma udobne i najlakše se drže u ruci zbog ručke i kad je nešto vrelo u njima, kao kafa ili čaj, ne morate da ih pipate, jer imate ručku - rekla je Demi. Ovaj snimak je postao viralan, a Demi prijatelji i dalje ismevaju zbog ispada, dok ona tvrdi da se šalila i da je namerno to rekla.

Ledi Gaga

Ne želim da mirišem kao kurva

Ledi Gaga često ni sama ne zna šta je želela da kaže. Tako je jednom prilikom ispričala svoje mišljenje o tome kako zavodljiva žena treba da izgleda. I pogodite šta? Mislimo da nije razumela ni samu sebe:

foto: Profimedia

- Mislim da žene ne bi trebalo da mirišu zanimljivo. Ja imam zanimljiv um, ali ne želim da mirišem kao kurva, da budem iskrena.

Kim Kardašijan

Osećam se kao devojka koja boluje od raka

Kim Kardašijan često ima bisere, ali jedna njena izjava revoltirala je javnost toliko da nikako nije mogla da se opere.

foto: Profimedia

- Upoznala sam danas devojku koja boluje od raka i pričale smo o tome koliko joj je teško trenutno. Ali to ju je naučilo jednoj važnoj lekciji, ko su joj pravi prijatelji, kao i o mnogo toga u životu. Ima 18 godina... Shvatila sam da se osećam baš kao i ona... - šokirala je Kim.

Rita Ora

Nemam pojma šta je tuba

Albanska pevačica nije se pokazala preterano pametnom, a podsmeh publike i gledalaca još više je izazvalo to što nema pojma čak ni o svojoj oblasti, muzici. U jednoj emisiji Rita je dobila pitanje u kome je pomenut duvački instrument tuba, a ona je zabezeknuto gledala u ceduljicu.

foto: Profimedia

- Ja čak ne znam ni šta je ovo. Neka tuba. Šta je to?! - pitala je Rita, dok ju je voditelj gledao u neverici, a član benda u studiju koji svira tubu je bio u potpunom šoku.

foto: AMG

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić: Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track