GLUMICA NIJE JEDINA ŽRTVA SILOVATELJA PRODUCENTA: Poznata šminkerka dobila otkaz jer je odbila oralni s*ks
Foto: Shutterstock

OŽENJENI MANIJAK

GLUMICA NIJE JEDINA ŽRTVA SILOVATELJA PRODUCENTA: Poznata šminkerka dobila otkaz jer je odbila oralni s*ks

Pop kultura -

Slučaj Danijele Štajnfeld nije usamljen, a žrtve takvih ljudi su i članice filmskih ekipa čije angažovanje je bilo uslovljeno seksom.

Danijela Štajnfeld nije jedina žena koju je silovao moćnik iz srpske filmske industrije!

Žrtva predatora, kako saznajemo, bila je i jedna poznata šminkerka, koja je ostala bez posla zato što je odbila da ga oralno zadovolji. Incident se dogodio na snimanju jednog filma i serije, ali bez previše svedoka. Od nesrećne devojke je producent, dok je trajalo snimanje, tražio da ga oralno zadovolji. Nakon što to odbila da uradi, ubrzo je prestao i njen angažman na projektu.

foto: Velja Lukić

Nemoć muškarca

I producent Maksa Ćatović osudio je ovakvo ponašanje svojih kolega.

- Grozno je da neko koristi svoju poziciju u poslu da bi došao do žene. To je za muškarca najgora moguća osobina. Nažalost, Vajnstina (čuveni producent koji je zlostavljao mnoge poznate glumice, prim. aut.) ima i kod nas, a ne samo u Americi. A te priče kruže za još nekoliko kolega. Oni uslovljavaju angažovanje glumica ili ženskih članova ekipe seksom - rekao je Ćatović.

Podrška talentovanoj glumici iz Ruskog Krstura Danijeli Štajnfeld i dalje stiže od kolega, ali će ona morati uskoro da se pojavi i pred tužiocem.

foto: Beta Zoran Petrović

Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović očekuje da nadležne institucije ispitaju najnovije slučajeve seksualnog zlostavljanja, podvođenja i silovanja.

Podstrek ženama

- Kao ženu i majku veoma su me potresle te informacije i očekujem da se ovi slučajevi ispitaju. Niko nije toliko moćan da za svoje nedelo ne odgovara. Verujem da će tužilaštvo pokrenuti istragu u slučaju ove mlade glumice i da će njen primer biti podstrek i drugim ženama sa, nažalost, sličnim iskustvom da podignu svoj glas da nasilnici budu kažnjeni - navela je Mihajlovićeva i dodala da strašne vesti koje su se pojavile poslednjih dana treba da nas navedu da se zapitamo u kakvom društvu živimo i šta možemo da uradimo da ono bude bolje mesto za život naše dece.

Ko je moćnik

PORODIČNI ČOVEK, IMA JAHTU

foto: Grafika

Moćnik iz srpske filmske industrije, kako saznajemo, porodični je čovek. Oženjen je, a u vlasništvu ima nekoliko nekretnina, jahtu...

Kurir.rs/Ljubomir Radanov/ Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track