SVI PRIČAJU O MILIČINIM SILIKONIMA I ŽIVOTU! Evo kako se upoznala sa bogatim Kazahstancem i uživa u MILIONIMA
Foto: Instagram Printscreen

SVI PRIČAJU O MILIČINIM SILIKONIMA I ŽIVOTU! Evo kako se upoznala sa bogatim Kazahstancem i uživa u MILIONIMA

Pop kultura -

Influenserka Milica Polskaja svojim intrigantnim privatnim životom ne ostavlja ravnodušnim pratioce na svim društvenim mrežama. Danas je udata za Kazahstanca i sa njim ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Njen život iz snova se vrtoglavo menja kada iz Srbije odlazi za Dubai da radi kao hostesa.

- Studirala sam državni Pravni fakultet 2 godine. Na početku sam bila na budžetu, dok sam u trećoj morala da pređem na samofinansiranje. Rešila sam da zaradim novac sama za školovanje i tako sam krenula u Dubai. Prvi put sam otišla na letovanje, a kasnije i da radim. Potpisala sam ugovor preko mejla, imala onlajn intervju preko "Skajpa" i dobila posao hostese. Kartu i smeštaj mi je na početku obezbedila kompanija. Kasnije sam unapređena i prešlam sam da radim kao PR jednog poznatog kluba - započela je razgovor Polskaja, a onda otkrila kako je došlo do famoznog susreta sa suprugom Kazahstancem kojeg ne želi da otkriva u javnosti.

Slikala se malo danas??? Sandaleee ? ?????

A post shared by ??Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on

- Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov drug je ogroman i debeo i pred kraj on moj sadašnji muž pošalje svoju drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu. Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu "ona će meni da rodi sina" - govori ona, a ostatak je po svemu sudeći istorija.

??❤️ P.s. Mini vlog je na mom Youtube kanalu ❤️?

A post shared by ??Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on

Kako ističe kod njega ju je najviše osvojio osmeh i prelepe plave oči. Iako se spekuliše da je on milijarder, Milica tvrdi suprotno.

- U tome nema istine da je milijarder. Biznismen je, ima svoju fabriku i to je sve što želim o tome da kažem. Želim da zadržim našu privatnost - govori influenserka koju je majčinstvo potpuno promenilo.

- Jako! Spoznala sam šta je to bezgranična ljubav. Sada sam mnogo zrelija i imam neke druge prioritete nego kada sam živela u Srbiji. Ipak, ja sam iz zemlje otišla jako rano, a tada su mi na prvom mestu uvek bili izlasci i fakultet - iskreno izjavljuje Polskaja koja ističe da u Srbiji nikada nije živela skromno jer su joj roditelji, kao i baka i deka, obezbedili sve šta joj treba.

Na samom kraju razgovora dodaje da ne priželjkuje ni veću vilu, ni privatni avion, jer joj stinice zapravo čine život lepšim.

- Nisam nikada rekla da je moj život bajka. Mnogi komentarišu da sam to izjavila, ali ne! Vodim sasvim normalan i porodičan život - zaključuje Milica Polskaja za "Blic".

NAJVIŠE SAM ŽELELA SILIKONE U GRUDIMA

Česta tema u javnosti su Miličine operacije, a ona sada govori da joj je najveća želja bila da poveća grudi.

- Najveća želja mi je bila da povećam grudi, a najskuplje sam platila operaciju nosa. Pored toga popunjavala sam usta hijaluronom. To je sve od operacija i za sada ne želim ništa drugo da radim - kaže Milica.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track