GOLA MIONA MARKOVIĆ! Procurile VRUĆE fotke glumice, na sebi nema NIŠTA! (FOTO 18+)
Foto: Printsreen

samo za muške oči

GOLA MIONA MARKOVIĆ! Procurile VRUĆE fotke glumice, na sebi nema NIŠTA! (FOTO 18+)

Pop kultura -

Miona Marković, ćerka istoričara Predraga Markovića, skinula se već u prvoj epizodi serije "Močvara". Fotografije iz serije već su procurile na internet nakon prikazivanja na Sarajevo film festivalu, a pre televizijske premijere 6. septembra na Superstar TV i 12. septembra na Radio-televiziji Srbije. Vrele scene lepa Miona je snimila s kolegom Admirom Šerhovićem, koji se proslavio kao dete ulogom Milana u filmu "Lepa sela lepo gore".

foto: Printscreen

Mioni, kako saznajemo, nije bio problem se razgoliti, a na ovaj način je uspela da skrene pažnju na sebe isto kao i glavni glumac u ovoj priči Goran Bogdan. Nema još više detalja o njenoj ulozi, a zanimljivo je da scenario potpisuje njena tetka Milena Marković, a režiju teča Oleg Novković.

foto: Printscreen

"Močvara" prati uzbudljivu policijsku priču o potrazi za manijakalnim serijskim ubicom. Glavna okosnica radnje je prijateljstvo zasnovano na zajedničkim mračnim momentima. Ključni likovi ove TV serije i ono oko čega se mnogi zapleti kreiraju su grad Beograd, odnosno Novi Beograd, kao i dve reke na kojima grad leži. Okosnica radnje se dešava upravo na Dunavu i Savi. Tu su splavovi koji su simbol za noćni provod, sojenice, mesta gde ljudi žive, ali i mesta koja kriju mnoge mračne tajne oko kojih se vrti glavna radnja ove serije. Novi Beograd je izgrađen na močvari u radnim akcijama posle Drugog svetskog rata, po čemu je serija i dobila naziv, a pre svega Paviljoni, deo Novog Beograda odakle su glavni likovi ove TV serije. Inspiracija je pronađena u Novom Beogradu, koji je bio simbol modernizacije i socijalizma, a devedesetih godina postao poznat po uličnim obračunima, žestokim momcima, bandama. Koga igra Miona, i dalje je tajna.

foto: Firefly

Pored Gorana Bogdana i nje, uloge tumače Stefan Trifunović, Jana Bjelica, Boris Isaković, Dejan Dedić, Nada Šargin, Marta Bjelica, Dubravka Kovjanić, Bojan Žirović, Svetlana Bojković, Ana Franić, Tamara Dragičević, Milutin Milošević, Olga Odanović i drugi. TV serija "Močvara" projekat je "Fajerflaj produkcije" i Telekoma Srbija.

Kurir/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja