Najnovije vesti

MEG RAJAN SE ČASTILA VILOM OD 5 MILIONA $! Rezidencija od 4.300 kvadrata, RASKOŠ i LUKSUZ, a u dvorištu skriven detalj
Foto: Profimedia

uživanje

MEG RAJAN SE ČASTILA VILOM OD 5 MILIONA $! Rezidencija od 4.300 kvadrata, RASKOŠ i LUKSUZ, a u dvorištu skriven detalj

Pop kultura

Holivudska zvezda Meg Rajan počastila je sebe luksuznom vilom koja se prostire na 15 hiljada kvadratnih metara i koja podseća na planinski hotel izolovan u prirodi.

Meg Rajan odlučila je da naredne godine života provede na zapadnoj obali u mestu Montekito, u kome svoje domove inače imaju mnoge pevačke i glumačke zvezde, ali i tajkuni.

Njeno novo imanje prostire se na 1,5 veličanstvenih privatnih hektara, a stilski uređena, moderna rezidencija od oko 4.300 kvadratnih metara izaziva opušteni spokoj i podseća na pravi butik hotel. Okružena drvećem i planinama, glumičina vila sadrži tri prostrane spavaće sobe i čak tri velika i jedno malo luksuzno uređeno kupatilo.

Nekoliko soba je prilagođeno za kućne kancelarije, takođe sa velikim staklenim, balkonskim vratima koja omogućavaju izlazak i pogled u prelepi vrt. Spavaće sobe velikodušno su proporcionalne sa glavnim apartmanom koji se otvara metalnim ukrašenim vratima od stakla i gleda u bujnu baštu. Svaki detalj posebno je uređen, pa svuda preovladavaju drvo i topli tonovi, baš kao u planinskim domovima i hotelima.

foto: Profimedia

Meg će takođe imati veliki izbor kada je samo tuširanje u pitanju. Pored luksuznih kupatila na spratu vile, ispred glavnog apartmana u dvorištu nalazi se čak i tuš napolju, tik pored izlaska iz sobe pa joj je obezbeđeno i kupanje na otvorenom.

Uz to poseban deo ove prostorije čini neverovatni garderober u kome preovladava mermer, a koji sadrži specifičnu kadu za opuštanje s pogledom na vrt i planinu.

U voluminoznoj dnevnoj sobi, koja je ukrašena rustičnim drvetom, nalaze se tamnosmeđi podovi i masivne grede drveta na plafonu i niz impresivno visokih francuskih vrata koja omogućavaju lak prelazak u ogromno dvorište. U središtu je i nezaobilazni kamin od oker kamena koji ovom prostoru daju dodatnu toplinu.

foto: Profimedia

U nastavku se nalazi kuhinja takođe otvorenog koncepta koja nudi vrhunsku kulinarsku opremu, a koja je ukrašena marokanskim pločicama i detaljima od istog kamena oker boje kao i kamin. Posebno mesto rezervisano je za rashladni špajz koji je dizajniran za pravu vinoteku, a u kojoj se nalazi više od 300 različitih vina. I ovaj deo je takođe uređen u rustičnom stilu i od materijala najviše preovladavaju drvo i kamen, tako da ništa ne odskače od prelepe prirode koja je izvan imanja.

Zadnji deo kuće ima fantastičan pogled na planine preko krovova i izlazi na masivnu terasu od crvene cigle sa dvorišnim kaminom i prilagođenim roštiljem za pripremu hrane. Kameni stubovi ukrašeni vinovom lozom podsećaju na romantične građevine iz antičke Grčke i vode popločanom stazom do velikog bazena i spa oaze. Između stubova nalaze se i jajaste ljuljaške sa mekanim jastucima, pa je Meganinim gostima omogućeno i pravo baškarenje na terasi koje gleda na bazen i veliku fontanu ukrašenu mermernim kamenom.

Lepo održavan okolni teren dodatno nudi skriveni popločani deo dvorišta za odmaranje usred hrastovih stabala i raznih vrsta voća i velikog broja drveća avokada. U svaki kutak zelenila smeštene su drvene ljuljaške, kreveti, a u jednom delu okružen hrastovima u hladovini nalazi se i sto sa stolicama za ručavanje. Idila je upotpunjena fenjerima koji vise sa drveća, pa ceo prostor deluje kao iz bajke.

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...