DEVOJKU (22) SA FOTKE NEĆETE PREPOZNATI: Izmenila se operacijama, uradila OGROMNE VEŠTAČKE GRUDI, a to je najmanje ČUDNO
Foto: Printscreen/Instagram

SKROZ PROMENILA OPIS

DEVOJKU (22) SA FOTKE NEĆETE PREPOZNATI: Izmenila se operacijama, uradila OGROMNE VEŠTAČKE GRUDI, a to je najmanje ČUDNO

Pop kultura -

Amber Mej (22) je Instagram senzacija koja ne skriva svoju ljubav prema plastičnim operacijama.

Kao tinejdžerka bila je nesigurna u svoje telo, stalno je bila na dijetama i kilaža joj se vraćala, a danas je najsrećnija u svojoj koži.

"Ja sam dokaz kako puno dobroga može proizaći iz plastičnih operacija", rekla je Amber. Prvu je operaciju obavila kada je imala 19 godina jer su joj se zbog naglog mršavljenja smanjile grudi te ih je povećala. Iako je za zahvat izdvojila priličnu svotu, rezultati su je razočarali, zbog čega je otišla na drugu operaciju u Belgiju gde su joj ugradili puno veće implantate koji su zabranjeni u Ujedinjenom Kraljevstvu.

No, to je izazvalo lančanu reakciju i počela je da preteruje s operacijama. Dosad je tri puta podizala zadnjicu, sredila je nos i usne, a nije odolela ni liposukcijama i injekcijama botoksa iako su joj tek 22 godine. Amber priznaje kako je na njih izdvojila najmanje 40.000 funti (oko 43.000 evra). Zbog ogromnih implantata u grudima i zadnjici ne može da vežba pa ide na redovne liposukcije svakih šest meseci.

"Nisam glupa. Znam da muškarci imaju fetiš na moje ogromne grudi i zadnjicu. Vole moje telo toliko da mi nude plaćanje novih operacija. Jednom kada počnete sa zahvatima, teško je stati", objasnila je.

Na Instagramu je prati gotovo 120.000 korisnika, a tvrdi kako je pre implantata nitko nije primećivao. Sada ima ogromnu bazu fanova i kupila je kuću od novca koji je zaradila modelingom.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja