EMILI RATAJKOVSKI OPTUŽILA FOTOGRAFA ZA SEKSUALNO NAPASTVOVANJE! Njegovi prsti odjednom bili u meni! Otkrila ŠOK DETALJE
Foto: Profimedia

strašno

EMILI RATAJKOVSKI OPTUŽILA FOTOGRAFA ZA SEKSUALNO NAPASTVOVANJE! Njegovi prsti odjednom bili u meni! Otkrila ŠOK DETALJE

Pop kultura -

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski optužila je fotografa Džonatana Ledera za seksualno napastvovanje koje se, kako ona tvrdi, dogodilo 2012. godine u njegovom domu u Njujorku, u trenutku kada je imala 20 godina.

Just dropping in

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Naime, ona je Ledera optužila u svom eseju koji je napisala za časopis "New York", a koji je objavljen u utorak.

Oa je navela da ju je tadašnji agent poslao u Džonatovu kuću na neplaćeno snimanje za časopis "Darius" i da je taj angažman zahtevao da prespava u agentovom domu.

Emili je napisala i da je po dolasku saznala da će nositi donji veš prilikom snimanja u želji da izgleda zrelije, a tada je prihvatila i crveno vino koje joj je Leder nudio tokom večeri.

"Hajdemo sada da pokušamo bez odeće", rekao joj je fotograf.

monday?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

"Iste sekunde nakon što sam skinula odeću, deo mene se isključio. Počela sam da plutam van sebe, gledajući kako se vraćam na krevet. Izvila sam leđa i napućila usne. Fiksirala sam se na ideju o tome kako bih mogla da izgledam. Blic fotoaparata bio je toliko jak, a ja sam popila toliko vina da su se crne mrlje ispred mojih očiju povećavale", napisala je Emili.

Ona je dodala i da je bila "vrlo, vrlo pijana" i da su se ona i Leder ogrnuli ćebetom na krevetu, te da ju je on ispitivao o njenim vezama i momcima sa kojima je bila, ali i da je gledao dok je trljala stopala kako bi se ugrejala.

"Rekao mi je da mu se sviđa to što radim sa stopalima. Toga se sećam najjasnije. Mrzim to što je Džonatan komentarisao nešto što sam tokom života radila kako bih se utešila", napisala je Ratajkovski i dodala:

"Većine toga što je usledilo sećam se kroz maglu. Jasan mi je samo taj osećaj. Ne sećam se da smo se ljubili, ali se sećam da su njegovi prsti odjednom bili u meni. Čvršće i čvršće, gurajući i gurajući ih kao što nije radio niko pre, a ni niko posle njega. Mogla sam da osetim svoj oblik i zaista me bolelo. Instinktivno sam zgrabila njegovu ruku i silom ga izvadila iz sebe. Nisam ništa rekla. On je ustao i u tišini se povukao na gornji sprat", otkrila je ona.

?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Kurir.rs/dailymail/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track