PRVI PUT U ISTORIJI DODELA EMI NAGRADA ONLAJN: Dženifer Aniston se pojavila sa NJIH 2 i nema ko se nije ODUŠEVIO! (FOTO)
Foto: Profimedia

72. PO REDU DODELA

PRVI PUT U ISTORIJI DODELA EMI NAGRADA ONLAJN: Dženifer Aniston se pojavila sa NJIH 2 i nema ko se nije ODUŠEVIO! (FOTO)

Pop kultura -

Dodela Emi nagrada ovaj put bila je "onlajn", prvi put u istoriji, a nominovano je bilo njih 130.

Emi, 72. po redu svi su pratili od kuće, a voditelj Džimi Kimel je ceremoniju vodio u praznoj dvorani.

foto: Profimedia

Mnogima je za oko zapao izgled glumice Dženifer Aniston koja godinama unazad nosi crno na mnoge manifestacije. Za prvu onlajn dodelu Emi nagrada Trejsi Elis Ros odabrala je haljinu Aleksandra Votijera i obuću Džimija Čua. Dženifer se pojavila i sa svojim prijateljicama iz serije "Prijatelji", Lisom Kudrou i Kortni Koks, što je mnogima izvuklo osmeh na lice.

1 / 8 Foto: Profimedia

Mlada glumica Zendeja Kolman pojavila se u haljini nagrađena je Emijem za najbolju glavnu žensku ulogu u dramskoj seriji "Euforija".

Domaćini su na bini držali distancu, a u bekstejdžu su se pridržavali mera zaštite noseći vizire, maske i rukavice.

foto: Profimedia

Redžina King je nagrađena u kategoriji najbolje ženske uloge u mini-seriji/filmu za ulogu u "Vočmen". Ketrin O'Hara je najbolja glumica u kategoriji komedije (serija "Schitt’s Creek"). Dobitnici su pozdravljeni aplauzom i i sa nadom da će se Emi 2021. organizovati na stari način.

Lori Lini je Zendaja Kolman "uzela" Emi nagradu za najbolju ulogu u dramskoj seriji, ali joj to nije pokvarilo raspoloženje.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track