DŽENIFER, GDE SU TI TRBUŠNJACI SA INSTAGRAMA?! Isplivale pevačicine ŠOK slike bez FOTOŠOPA! (FOTO)
Foto: Instagram

da li je to ona?

DŽENIFER, GDE SU TI TRBUŠNJACI SA INSTAGRAMA?! Isplivale pevačicine ŠOK slike bez FOTOŠOPA! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačica Dženifer Lopez već godinama važi za jednu od najzgodnijih žena, a svojim izgledom ne prestaje da oduševljava javnost, iako je u julu napunila 51. godinu.

Dženifer je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sudeći po njenom Instagram profilu veoma vodi računa o svom izgledu, posećuje teretanu i vodi računa o ishrani.

Ona neretko objavljuje provokativne fotografije, kako u bikiniju, tako i u sportskoj garderobu, i tako ističe svoju figuru, a posebno trbušnjake na stomaku.

Iako je već u zrelim godinama, na njenoj liniji joj svakako mogu pozavidteti mnogo mlađe koleginice. Ipak, nije sve tako izgleda na društvenim mrežama.

foto: Profimedia

Naime, Džej Lo je sada uslikana na plaži na popularnom letovalištu Turks i Kaikos, gde je otišla na romantičan odmor sa verenikom Aleksom Rodrigezom.

foto: Profimedia

Na fotografijama koje su uslikali paparaci, jasno se vidi zategnuto telo Dženifer, ali trbušnjaka koje ističe na Instagramu se ne mogu videti, zbog čega su se njeni fanovi zapitali da li je možda reč o fotošopu kada su u pitanju mišići na stomaku.

foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track