MIRKA VASILJEVIĆ NAPUNILA 30! Glumica iznenadila STAJLINGOM, sva u crvenom, duboki dekolte, a evo kako joj je Vujadin čestitao!
Foto: Nemanja Nikolić

rođendanska proslava

MIRKA VASILJEVIĆ NAPUNILA 30! Glumica iznenadila STAJLINGOM, sva u crvenom, duboki dekolte, a evo kako joj je Vujadin čestitao!

Pop kultura -

Glumica Mirka Vasiljević proslavila je 30. rođendan, a njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić i njegova majka, voditeljka Marina Rajević oglasili su se tim povodom na društvenim mrežama.

Naime, Marina je podelila Mirkinu rođendansku fotografiju na kojoj drži balone sa brojem 30.

"Neka je u zdravlju i radosti", napisala je Marina, dok su se u komentarima nizale brojne čestitke.

Нека је у здрављу и радости! ❤️

A post shared by Marina Rajevic (@marinarajevic) on

Vujadin je takođe objavio Mirkinu sliku na kojoj pozira u elegantnom crvenom kombinezonu, sa dubokim dekolteom, te su mnogi pohvalili njen stajling.

foto: Pritnscreen/Instagram/savicvujadin

Podsetimo, Mirka je sa svojih 15 godina debitovala u filmu "Mi nismo Anđeli 2", gde zahvaljujući ulozi Sofije stekla veliku popularnost. Ubrzo je zaigrala i u hit seriji "Ljubav, navika i panika", gde je tumačila lik Janje, koja je mnogima njena omiljena uloga. Kasnije su se njene uloge nizale, kako u pozorištu, tako i u serijama i filmovima.

Inače, ona sa Savićem ima troje dece - sinove Mihajla i Andreja i ćerku Andrijanu, a danas zbog njegovih poslovnih obaveza duže vreme je na relaciji Srbija-Kipar, gde Vujadin trenutno igra fudbal.

??‍♂️??‍♀️❤️

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track