ŠKOLUJE JE KOD KUĆE I MOŽE DA UČI I U PIDŽAMI! Ćerka Kajli Džener na leđima ima ranac od 10.000 €, a to nije jedina skupa stvar
Foto: Profimedia

za prvi dan škole

ŠKOLUJE JE KOD KUĆE I MOŽE DA UČI I U PIDŽAMI! Ćerka Kajli Džener na leđima ima ranac od 10.000 €, a to nije jedina skupa stvar

Pop kultura -

Najmlađa sestra u porodici Kardađijan/Džener - Kajli Džener (23) raznežila je svoje pratioce na društvenim mrežama.

Naime, objavila je fotografije ćerkice Storm (2), koju je dobila u vezi s reperom Travisom Skotom (29) i slavili su prvi dan njenog školovanja od kuće.

Malena je pozirala u crnoj majici kratkih rukava i pantalonicama, a kao i svaki školarac, imala je torbu. Međutim, svima je za oko zapela marka te torbe. Rančin na njenim leđima košta neverovatnih 10.000 evra Radi se a kuna. Cela kombinacija upotpunjena je belim patikama.

foto: Pritnscreen/Instagram

Ponosna majka je napisala: "Prvi dan škole"!

Zlobnici su Kylie zamjerili što je djevojčicu 'razmazila'. Smatraju da je malena za školu od doma mogla nositi i pidžamu, a ne tako skupocjene marke.

Ovo nije Stormina prva dizajnerska torba. Već ima dve brendirane. Jednu joj je poklonila mama i košta oko 1.000 evra, a drugu tetka Kloi Kardašijan i ona košta 1.70001 evra.

Na videu se vidi i Stormin otac Travis. Unatoč tome što su on i Kylie prekinuli prošle godine, neprestano se šuška kako je par opet zajedno s obzirom na to da su uvijek skupa.

first day of schooooool ??

Објава коју дели Kylie ? (@kyliejenner) дана

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track