JEDINI GLUMAC IVAN MARKOVIĆ NAPUŠTA PREDSTAVU! Lepa Brena prodžekt na Pozorju, a evo šta će biti s ovim komadom!
Foto: Jelena Janković

neočekivano

JEDINI GLUMAC IVAN MARKOVIĆ NAPUŠTA PREDSTAVU! Lepa Brena prodžekt na Pozorju, a evo šta će biti s ovim komadom!

Pop kultura -

Glavna takmičarska selekcija Sterijinog pozorja završava se večeras izvođenjem predstave "Lepa Brena prodžekt" Bitef teatra.

Dobitnike nagrada saznaćemo sutra uveče pred izvođenje komada "Sećaš li se Doli Bel" Kamernog teatra u Sarajevu. Lepu Brenu oživeće četiri glumice Jovana Gavrilović, Tamara Krcunović, Jasna Đuričić i Jelena Ilić i jedan glumac Ivan Marković ravnopravno će se s ostalim kolegama takmičiti za jednu od četiri glumačka priznanja. Autori nesvakidašnjeg koncepta su Vladimir Aleksić i Olga Dimitrijević, a reditelja nakon izvođenja u Novom Sadu, kako saznaje Kurir, očekuje promena u predstavi. Ivan je primljen na postdiplomske studije u Nemačkoj, pa će do njegovog povratka tu ulogu transvestitskog lika Živojina preuzeti Vladimir.

foto: Tamara Trajković

Olga Dimitrijević rekla je uoči premijere da ovo nije biografska predstava. - Brena nije samo pevačica već i fenomen. Kroz njenu karijeru možemo da sagledamo stanje u društvu i raspad zemlje - rekla je Olga. Predstava "Lepa Brena prodžekt" pravi je hit, pa će biti izvedena i na Pozorišnom proleću u Šapcu, a Beograđani moći da je vide 19. i 20. oktobra u Bitefu.

Kurir/ Foto: Jelena Janković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track