HTELA SAM DA SE UBIJEM ŠTO SAM LEDI GAGA: Pevačica progovorila o TEŠKOM PERIODU, lečila se od depresije, a ovo joj je POMOGLO!
Foto: Pritnscreen/Instagram

otvorila dušu

HTELA SAM DA SE UBIJEM ŠTO SAM LEDI GAGA: Pevačica progovorila o TEŠKOM PERIODU, lečila se od depresije, a ovo joj je POMOGLO!

Pop kultura -

Pevačica Ledi Gaga otkrila je da se dugo borila sa depresijom, o čemu je otvoreno govorila u razgovoru za muzički magazin "Gaga".

"Totalno sam bila odustala od sebe. Mrzim što sam slavna. Osećam se istrošeno i iskorišćeno. Ne vidim poentu svog života, osim što sam potrebna roditeljima i sestri, koji su mi uvek tu kao najveća podrška. To je ono o čemu sam svakodnevno razmišljala tokom protekle dve godine", istakla je pevačica.

Na pitanje da li je nekada pomišljala da digne ruku na sebe u tim trenucima slabosti, ona je odogovrila:

Hello NEEEEW YOOORK!!! ???

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

"Da. Živela sam u kući u kojoj su me moji saradnici nadzirali svakodnevno jer iskreno brinu o meni. Strahovali su da ću se ubiti. Trenutno pronalazim načine kako da ponovo volim ženu koju sam nazvala Lejdi Gaga. Ipak, mrzim što sam postala poznata", iskrena je Gaga i dodala da joj je popularnost veoma teško padala:

"Svakog dana sam se budila prisećajući se da sam Lejdi Gaga, a onda bih postajala depresivna. Sedela bih napolju, na terasi svog doma, satima pušila cigarete i plakala."

Ona je dodala i da se podvrgla terapiji, te je opisala i sam proces koji joj je pomogao da pobedi depresiju i mračne misli.

"Na terapiji sam tokom analiziranja svojih stanja ljuštila dušu kao da skidam slojeve luka. Išla sam do srži problema. Kako dublje kopate, približavate se jezgru, sve vam je teže jer jezgro tog luka smrdi", opisala je taj proces na svoj način Gaga, koja je s majkom Sintijom pokrenula i fondaciju za mentalno zdravlje po imenu Born This Way.

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track