SRBI BI ZA PARE URADILI SVE! ŠOK replika i GOLA JOVANKA iz nove američke serije razbesnele Srbe širom sveta!
Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK

SRBI BI ZA PARE URADILI SVE! ŠOK replika i GOLA JOVANKA iz nove američke serije razbesnele Srbe širom sveta!

Pop kultura -

Serija koja je najavljena kao novi "Seks i grad" razbesnela je Francuze, ali i druge gledaoce koji je kritikuju zbog stereotipa, klišea i lošeg scenarija.

Autori serije "Emili u Parizu" su uspeli da potkače i Srbe, a naši ljudi koji su gledali seriju, nisu uopšte srećni zbog načina na koji je jedan lik predstavljen u seriji.

Serija prati Amerikanku Emili koja život u Čikagu ostavlja zbog posla za jednu francusku marketinšku kompaniju. Kada stigne u Pariz, Emili istražuje sve što grad nudi i pronalazi nove prijatelje, kulturu i ljubav.

foto: Printscreen/Youtube

Na snimanju reklame za parfem, Emili prilazi prelepoj plavuši koja nezainteresovano kucka po mobilnom telefonu i pita je može li da joj postavi nekoliko pitanja za intervju koji bi objavila na društvenim mrežama. Ispostavi se da je manekenka iz Srbije, a na Emilino pitanje šta je njena vizija lepote, Srpkinja (koja nosi ime Jovanka), odgovara: "Privatni avion."

Potom srpska manekenka prošeta gola ispred manekena koji bulje u njeno golo telo, dok Emili prikupi poene tvrdeći da je kampanja s*ksistička. Zatim glavna glumica komentariše kako bi Srbi sve uradili za pare. Površnije i veoma uvredljivo, zajednički je komentar mnogih na društvenim mrežama.

Kurir.rs/K.Đ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja