PETAR BENČINA POJAČANJE HIT SERIJE: Nisam imao sreće da snimam s Žarkom Lauševićem!
Foto: ATA images

novo lice

PETAR BENČINA POJAČANJE HIT SERIJE: Nisam imao sreće da snimam s Žarkom Lauševićem!

Pop kultura -

Na kanalu Superstar TV večeras od 21 čas počinje dugoočekivana druga sezona kriminalističke TV serije Predraga Gage Antonijevića "Državni službenik".

Serija u produkciji "Telekoma Srbija" i "Filma danas" na male ekrane ponovo će vratiti uzbudljivu akciju isprepletanu sa već zamršenim životima agenata tajne službe i kompleksnim političkim previranjima. Novih 12 epizoda premijerno će se emitovati svakog vikenda na Superstar kanalu, a nedelju dana kasnije i reprizno na Pinku.

foto: Promo

U drugoj sezoni priča se nastavlja nekoliko meseci nakon završetka prethodne. Ovoga puta glavne teme su internet, sajber-kriminal i uticaj društvenih mreža na javno mnjenje. Sjajnoj glumačkoj ekipi, koju čine Milan Marić, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Aleksandar Berček, Vaja Dujović, Milena Radulović, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić i mnogi drugi, u novim epizodama se pridružuje, između ostalih, i Petar Benčina. - Seriju bih pratio i da ne igram u njoj. Publika je voli jer je tema kojom se bavi veoma intigantna. Priča je životna i nije kopija neke američke, francuske ili švedske serije - kaže Benčina.

foto: ATA images

Nastavak je pun preokreta, senzacionalnih akcija i neočekivanih žrtava, a glumac žali što se nije u kadru sreo s kolegom Žarkom Lauševićem. - Nisam imao sreću da radim na ovom projekt sa Žarkom, a s Berčekom imam nešto malo. Njih dvojicu veoma cenim i imam posebno poštovanje prema njihovom radu. Iza kulisa nije bilo nečeg zanimljivog jer na snimanju nismo imali mnogo praznog hoda - zaključuje Benčina.

Kurir/ Foto: Ata images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja