POSLE TOMA KRUZA SNIMA S BIKOVIĆEM! On je veliko pojačanje filma JUŽNI VETAR 2!
Foto: Tamara Trajković

Saznajemo

POSLE TOMA KRUZA SNIMA S BIKOVIĆEM! On je veliko pojačanje filma JUŽNI VETAR 2!

Pop kultura -

Hrvatski glumac Goran Navojec imaće zapaženu ulogu u nastavku filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje". Reditelj Miloš Avramović još krije kakva je njegova uloga, ali verovatna će zadati glavobolje Marašu i Baći. Goran je, što je manje poznato publici, upisao glumu zbog Dragana Nikolića.

- U našem poslu Nikolić je neko zbog koga se upisuje akademija. Svuda glumci na svetu cene svoje bardove. Od njih se uči o životu, a ne samo o glumi i zanatu. On je mene podstakao da se bavim ovim poslom. Moji roditelji su želeli da budem lekar, a sada se mama i tata hvataju za glavu jer su oba sina otišla u glumce - izjavio je Goran, koji je ponosan i na saradnju s Ljubišom Samardžićem, Draganom Bjelogrlićem i Srđanom Dragojevićem, kao i na angažman u ostvarenju "Nemoguća misija", gde mu je partner bio Tom Kruz.

- Snimanje s Tomom je predivno iskustvo. Filmska industrija na Zapadu je strašno moćna. Kod nas se izgubilo to da su prava glumca na snimanju važna, a tamo svako ima svoju prikolicu, makar bio poslednji po važnosti - zaključuje Navojec, koji ima glavnu ulogu i u filmu "Nebesa".

Kurir/ TV ekran, Foto: Tamara Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track