JANU STE GLEDALI U POPULARNOJ SERIJI, A NAPRAVILA JE PAUZU: Glumica priznala šta je GLAVNI RAZLOG! Posvetila se drugim stvarima!
Foto: Printscreen Instagram

EVO I ČEMU

JANU STE GLEDALI U POPULARNOJ SERIJI, A NAPRAVILA JE PAUZU: Glumica priznala šta je GLAVNI RAZLOG! Posvetila se drugim stvarima!

Pop kultura -

Jana Milić Ilić se na neko vreme povukla iz javnosti, barem što se TV serija tiče.

Sada je otkrila prvi razlog.

"S namerom sam napravila pauzu od serije. Bilo je nekih ponuda, nešto mi nije odgovaralo, a nešto nisam stigla da radim. Dugo smo snimali, tri sezone, i htela sam da se posvetim porodici i detetu, i neke druge stvari da radim. Tako da je druga serija došla baš kad treba", kaže Jana, koja ne krije zadovoljstvo što je deo novo istorijskog spektakla:

"Meni je veliki izazov ova serija jer igram lik koji nisam igrala do sada. Imamo sjajan scenario i vredno i naporno samo radili, sjajan smo tim i svi očekujemo dosta od toga."

foto: Pritnscreen/Instagram

Jana je inače ponosna mama malenog Đorđa, a pauzu u snimanju iskoristila je upravo da nadoknadi vreme koje su propustili zbog serije. Kako sama tvrdi, iako sin zna da joj lako otopi srce, trudi se da bude stroga mama.

"Jesam stroga majka, ali u granicama. Puštam svoje dete i ima svu moguću slobodu, ali mora da se zna šta je da, a šta ne. Neke granice ne mogu da se pređu. Imam sreću što sam rodila jedno dobro dete koje hoće da sluša, ali umem da budem loš policajac", nasmejano poručuje glumica.

Jana je već godinama u srećnom braku sa producentom Mišom Ilićem, koji trenutno radi na popularnoj seriji. Glumica je priznala da se takmiči sa suprugom da serija u kojoj ona igra bude popularnija od njegove.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track