POZNATI SE KAJU ZBOG TETOVAŽA: Džastin na ruci nosi Selinu, Džesika mašnu iznad zadnjice, Melani morala da UKLONI BANDERASA! FOTO
Foto: Profimedia

HIT

POZNATI SE KAJU ZBOG TETOVAŽA: Džastin na ruci nosi Selinu, Džesika mašnu iznad zadnjice, Melani morala da UKLONI BANDERASA! FOTO

Pop kultura -

Mnoge javne ličnosti pokajale su se zbog tetovaža koje su uradile u ranoj mladosti ili osoba sa kojom su bile u vezama.

Jedna od njih je Džesika Alba. Ona je jednom prilikom priznala da žali zbog dve tetovaže. Jedna je mašnica koja se nalazi iznad zadnjice, a druga je cveće koje se nalazi na vratu.

foto: Profimedia

"Uradila sam je kad sam imala 17 godina i toliko me iritira. Puno puta sam pokušala da je uklonim laserom i ona jednostavno ne želi dole", rekla je glumica u jednom intervjuu.

Melani Grifit, koja je posle njihovog kraha braka 2014. odlučila da skine tetovažu na desnom ramenu koja je upravo bila posvećena bivšem suprugu.

foto: Profimedia

Još jedna u nizu javnih ličnosti koje su zažalile zbog tetovaže je i pevačica Džesi Džej, koja je želela da ukrasi telo stihovima svoje pesme, ali je došlo do greške jer je njen tatu-majstor pogrešno napisao reč.

Mali peh desio se i glumici Kejli Kuoko na leđima je tetovirala datum svog venčanja s Rajanom Svitingom u rimskim brojevima. Međutim, nažalost nisu sve ljubavi za ceo život. Ona se razvela od Rajana nakon tri godine, a staru tetovažu je odlučila da prekrije novom.

Najdalje od svih otišao je pevač Džastin Biber koji je istetovirao lik svoje bivše devojke Seline Gomez koja je izgledala kao anđeo. On je posle raskida uplovio u vezu pa u brak sa sa Hejli Boldvin, a tetovažu je bezuspešno uspeo da promeni.

"Ovo je moja bivša devojka. Pokušao sam da joj maknem lice senčanjem, ali ljudi i dalje znaju da je to ona", priznao je Biber jednom prilikom u intervjuu za magazin "GQ".

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja