Najnovije vesti

TRZAO SAM SE U STRAHU, A PRVI PUT SAM ZASPAO POSLE 40 GODINA: Tihomir Stanić više nema problem, a evo kako je uopšte NASTAO!
Foto: Printscreen/Premijera

PROGOVORIO

TRZAO SAM SE U STRAHU, A PRVI PUT SAM ZASPAO POSLE 40 GODINA: Tihomir Stanić više nema problem, a evo kako je uopšte NASTAO!

Pop kultura

Tihomir Stanić istakao je da je protekli period iskoristio za odmor i uživanje, s ozbirom na to da su sve predstave bile otkazane usled epidemije korona virusa.

"Ja sam to vreme iskoristio da se odmorim i da prvi put spavam posle 40 godina. Kad sam čuo da su otkazane predstave, prvi put mi je nestao taj strah da ću zakasniti. Uvek sam se trzao u snu, u strahu, da možda imam negde neku predstavu koja će se otkazati i propasti ako se ne pojavim. Čak sam jedno vreme odlazio u pozorište i kad nisam imao zakazane predstave, da budem tu da uskočim jer sam dosta lako uskakao u predstave", naveo je Stanić u "Premijeri" i dodao:

foto: Printscreen/Premijera

"Pitanje je da li sam naučio da vozim kamion, rekao sam da li neko sumnja da sam naučio, što nije tvrdnja da sam naučio, to je film. Mnoge stvari u privatnom životu ne znam da radim, i ne bih ih radio, a kad se popnem na scenu onda znam i mogu. Kad se uključe kamere ja znam i mogu mnogo više toga nego u privatnom životu. Znam da koristim oružje, da jašem, znam da vozim, znam i da se ljubim filmski. To je jedna od definicija talenta, da čovek bolje izgleda na sceni nego u privatnom životu i da na sceni mnogo više zna nego privatno."

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...