PRATE NAS, VOZE NAS SVUDA I ČEKAJU! Članice grupe Hurricane otkrile istinu o momcima: Nemamo taj luksuz da se krećemo negde!
Foto: Damir Dervišagić

iskrene

PRATE NAS, VOZE NAS SVUDA I ČEKAJU! Članice grupe Hurricane otkrile istinu o momcima: Nemamo taj luksuz da se krećemo negde!

Pop kultura -

Devojke iz grupe “Hurricane” kažu da se partneri trude da razumeju njihov posao, ali nije im svejedno kad vide da su one neretko meta požude. Ipak, ne kriju da su i same ljubomorne.

foto: Zorana Jevtić

Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević energijom i harizmom pokorile su domaću scenu. Ivana je odnedavno slobodna, dok su Ksenija i Sanja srećne u ljubavi.

"Momci razumeju naš posao, gledaju nas ispred malih ekrana, čekaju da počne nastup i emisija. Ali voze nas svuda i čekaju, baš su divni", kaže Ksenija, dok Sanja ističe i da nemaju priliku da švrljaju:

"Prate nas! Nemamo taj luksuz da se krećemo negde i radimo lascivne stvari, svako može da nas vidi i da javi!"

Ipak, tu ima i određena doza ljubomore.

"Doza neke ljubomore normalne postoji i kod nas i kod njih, to je sve normalno kad nekog voliš", tvrdi Ivana, a sa njom se slaže i Ksenija.

"A jesmo malo ljubomorne, priznajemo, sve je to u dozama normale", priča ova atraktivna plavuša, dok Sanja nije propustila priliku da se našali:

"Na nervnoj bazi!"

foto: Ana Paunković

BONUS VIDEO:

Kurir.rs /Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track