GDE JE NJENA PORODICA? ZOVITE POLICIJU! Britni Spirs u nikad gorem izdanju! Novim videom ŠOKIRALA SVE, fanovi u strahu (VIDEO)
Foto: Profimedia

užas

GDE JE NJENA PORODICA? ZOVITE POLICIJU! Britni Spirs u nikad gorem izdanju! Novim videom ŠOKIRALA SVE, fanovi u strahu (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs ne prestaje da šokira svoje fanove objavama na društvenim mrežama.

Ona je ovog puta sve iznenadila objavivši video snimak u donjem vešu i štiklama, dok pleše uz Madonin hit "Justify My Love". Kako mnogi komentarišu, na klipu uopšte ne izgleda najbolje, te su se fanovi zabrinuli da li je sve u redu s njom.

"Ona je drogirana. Zovite policiju", "Isuse. Pomolimo se za nju", "Britni, svi smo zbunjeni i osećamo se neprijatno zbog tebe. Devojko, je l ti dobro", "Gospode bože gde je njena porodica. Nije joj dobro i oni je puštaju da objavljuje ovakve stvari", glasili su neki od komentara.

Podsetimo, Britni Spirs se od 2006. godine bori sa zavisnošću i mentalnim problemima. Pevačica je 2007. godine u februaru smeštena u kliniku za odvikavanje, ali ju je napustila posle samo jednog dana. Sutradan uveče ošišala se do glave, a potom napala paparace kišobranom.

foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja