Najnovije vesti

NISAM HTELA DA SEDIM NI SA 25 GODINA: Ivana Mihić preprodavala veš mašine i traktorske gume, pa usledio PEH!
Foto: Dragana Udovičić

ŽIVOT JE NIJE MAZIO

NISAM HTELA DA SEDIM NI SA 25 GODINA: Ivana Mihić preprodavala veš mašine i traktorske gume, pa usledio PEH!

Pop kultura

Ivana Mihić poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti, a na račun izgleda u petoj deceniji dobija samo komplimente.

U karijeri je ostvarila brojne zapažene uloge, a kako je u jednom prilikom otkrila, sam početak joj nije bio lak, ali se tih devedesetih nije libila da zasuče rukave i snađe se. Uspeh nije izostao.

"Sa samo 25 godina, kada posla nije bilo niotkuda, a ja nisam htela da sedim i dopustim da mi prođu dragocene godine u čekanju, osnovala sam producentsku kuću i uspela da proizvedem tokom narednih nekoliko godina četiri igrana filma, jednu TV seriju i više kraćih formi. Sve sam počela da radim sedeći na podu svoje sobe. Prvih godinu dana sama sebi sam bila i sekretarica i kurir i vozač", svojevremeno je ispričala glumica i producentkinja Ivana Mihić.

foto: Vladimir Šporčić

Ivana nije htela da tako lako odustane od svojih snova, te je nalazila razne načine kako bi snimala filmove.

"Desilo se tako da sam greškom otišla u firmu koja je uveliko bila pod stečajem. Ponudila sam im da otkupe četrnaest mašina za pranje veša koje sam dobila kao sponzorstvo. Računala sam da ću uspeti da ih prodam i tako dođem do para za snimanje. Ljudi iz firme pod stečajem su me zbunjeno gledali i na kraju predložili da im ostavim mašine i da će ih oni zameniti za čips koji ću moći daleko lakše da prodam. I tako sam se rešila mašina, ali sam dobila šleper čipsa koji je imao rok trajanja", otkrila je ona tada i dodala:

"Ipak, u to vreme čips se dobro kotirao, pa sam ceo kontingent rasprodala pre isteka roka trajanja. Kroz moje ruke prošao je i pocinkovani lim, cevi svih mogućih profila i cola, burad bitulita, kante gipsa, drvna građa, bodljikave žice… U formi kompenzacije našli su se: sredstva za sterilizaciju, stočna hrana, krmno brašno, džakovi hibridnog kukuruza, traktorske gume i pelene."

foto: Printscreen Otkopčano

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...