SRCE MI JE SLOMLJENO! SAD NA NEBU PLEŠE S ANĐELIMA: Džejmi Foks oprostio se od sestre! Imala je Daunov sindrom, umrla u 36. godini
Foto: Profimedia

BOLNO

SRCE MI JE SLOMLJENO! SAD NA NEBU PLEŠE S ANĐELIMA: Džejmi Foks oprostio se od sestre! Imala je Daunov sindrom, umrla u 36. godini

Pop kultura -

Džejmi Foks ne može da preboli smrt sestre. Glumac se od Deondre Dikson oprostio i na društvenim mrežama, a umrla je u 36. godini.

Glumac je istakao da mu je srce slomljeno.

"Srce mi je slomljeno na milion komada. Moja je prelepa voljena sestra Deondra prešla na drugi svet. Kažem da je prešla jer će uvek biti živa... Svako ko je poznavao moju sestru znao je da je ona poput svetla", napisao je Džejmi ispod zajedničke crno-bele fotografije.

Deondra je umrla 19. okotobra, a rođena je u Dalasu sa Daunovim sindromom.

"Toliko smo puta imali zabave u kući, a ona dođe na podijum i ukrade šou. Znam da je ona sada na nebu i da pleše s anđelima. Moja bol je neverovatna. Smešim se kad pomislim na sve sjajne uspomene koje mi je ostavila. Naša porodica je sada jako loše, ali ćemo se oporaviti uz njenu ljubav. I molim vas, molite se za moju porodicu", napisao je između ostalog Džejmi.

Ona se takmčila se na Olimpijadi za osobe s invaliditetom. Nakon završene srednje škole u Teksasu 2002. preselila se u Kaliforniju i živela s Džejmijem.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/People

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track