POKRENUTA ISTRAGA PROTIV ČUVENOG GLUMCA! Optužen za silovanje skoro 50 godina mlađe devojke!
Foto: Profimedia

ponavlja se istraga

POKRENUTA ISTRAGA PROTIV ČUVENOG GLUMCA! Optužen za silovanje skoro 50 godina mlađe devojke!

Pop kultura -

Istraga o silovanju protiv francuskog glumca Žerara Depardjea biće ponovljena nakon što je navodna žrtva silovanja podnela žalbu, jer su prethodni tužioci odbacili slučaj zbog nedostatka dokaza, prenose strani mediji.

Navodna žrtva, glumica u dvadesetim godinama, izjavila je da ju je slavni glumac silovao i vređao 2018. godine u njegovoj kući u Parizu.

Nakon što je prijavila poznatog glumca, koji negira bilo kakav prekršaj, tužioci u Provansi su pokrenuli preliminarnu istragu, koju su zatim prosledili kolegama u Parizu.

Nakon devet meseci, istražitelji iz Pariza su rekli da nisu uspeli da prikupe dovoljno dokaza za pokretanje formalnih optužbi. Glumica je kasnije dopunila svoje tvrdnje, pa će sada ceo slučaj u svoje ruke preuzeti istražni sudija.

foto: Profimedia

Izvor je rekao da je odluka formalno doneta, a to je potvrdio i izvor iz pravosuđa.

Depardjeov advokat Herve Temim rekao je da nije bio obavešten o ponovnom otvaranju slučaja, ali je dodao da to nije ništa čudno, jer je to automatska odluka da sve preuzme istražni sudija.

Depardje je ogromna zvezda u Francuskoj, a 2013. godine je stekao i rusko državljanstvo, kao znak protesta protiv francuske vlade koja je predložila dodatno povećanje poreza za bogate.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track