SESTRA BRITNI SPIRS OTKRILA U KAKVOM STANJU JE PEVAČICA! Progovorila o mentalnom poremećaju sa kojim se pop zvezda GODINAMA BORI
Foto: Profimedia

nije joj lako

SESTRA BRITNI SPIRS OTKRILA U KAKVOM STANJU JE PEVAČICA! Progovorila o mentalnom poremećaju sa kojim se pop zvezda GODINAMA BORI

Pop kultura -

Džejmi Lin Spirs, sestra Britni Spirs otkrila je kako se njena sestra Britni nosi sa čitavom situacijom sa korona virusom.

"Okolnosti su loše, ali dobra stvar je što sam mogla da provedem mnogo vremena sa svojom porodicom i decom bez osećaja krivice", rekla je Džejmi i dodala:

foto: Profimedia

"Ona se oseća kao i svi mi. Pokušava da se nosi s tim najbolje što može i da ostane pozitivna tokom ove veoma izazovne godine. Ona je bila zauzeta odmorom koji je pošteno zaslužila jer je bila dovoljno velika zvezda", zaključila je ona u emisiji "Good Morning America".

Podsetimo, Spirs se od 2006. godine bori sa zavisnošću i mentalnim problemima. Pevačica je 2007. godine u februaru smeštena u kliniku za odvikavanje, ali ju je napustila posle samo jednog dana. Sutradan uveče ošišala se do glave, a potom napala paparace kišobranom.

First pic is the original ??? !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track