BUDUĆA SNAJKA BEKAMOVIH JE BILA SA POPULARNIM PEVAČEM! Pre Bruklina je ljubila NJEGA, a sada o njoj BRUJI svet!
Foto: Printscreen, Profimedia

otkriveno

BUDUĆA SNAJKA BEKAMOVIH JE BILA SA POPULARNIM PEVAČEM! Pre Bruklina je ljubila NJEGA, a sada o njoj BRUJI svet!

Pop kultura -

Sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam i njegova verenica Nikola Pelc nedavno su započeli zajednički život nakon što je Bruklin stavio na njenu ruku prsten vredan milione.

Viktorija i Dejvid Bekam nisu mogli da sakriju sreću pošto su najzad mogli i javno da čestitaju svom sinu Bruklinu Bekamu i Nikoli Pelc, na veridbi.

"Dejvid i Viktorija su presrećni. Svesni su da je najzad pronašao devojku koja nije s njim zbog slave i novca. Još uvek je prerano reći datum, ali verovatno će venčanje biti krajem idućeg leta ili početkom jeseni", otkrio je izvor blizak Bekamovima stranim medijima tada.

◦•●◉✿ ???? ??? ✿◉●•◦

Објава коју дели nicola (@nicolaannepeltz) дана

Sreću ne krije ni američki milijarder, otac Nikole Pelc, Nelson koji je, kada je reč o njegovoj deci, poprilično široke ruke. Na Bar Micvu organizovanu 2016. godine, za svoje sinove blizance, potrošio je više od milion dolara. Zato verovatno neće žaliti koliko će potrošiti na dan iz snova svoje mezimice.

i love you more everyday

Објава коју дели nicola (@nicolaannepeltz) дана

Više od karijere, Nikola Pelc javnost je zabavljala svojim ljubavnim izborima. 2016. godine bila je u vezi s Džastinom Biberom, koji je bio opčinjen s njom. Ali, veza nije predugo potrajala, a već iduće godine snimljena je u zagrljaju današnjeg dečka Dua Lipe i brata Điđi i Bele Hadid, Anvara Hadida. Zajedno su proveli godinu dana, a pošto je snimljen kako se ljubi s Kendal Džener, ljubomorna Nikola Pelc otpratila je s Instagrama njegovu celu porodicu.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track