MEGAN FOKS JAVNO SE OBRATILA BIVŠEM MUŽU! Glumica ostavila ŽESTOKU poruku ispod njegove obajve! Opijen si pričama da sam LOŠA MAMA
Foto: Profimedia

obrušila se na bivšeg

MEGAN FOKS JAVNO SE OBRATILA BIVŠEM MUŽU! Glumica ostavila ŽESTOKU poruku ispod njegove obajve! Opijen si pričama da sam LOŠA MAMA

Pop kultura -

Glumica Megan Foks pre nekoliko meseci stavila je tačku na brak sa Brajanom Ostin Grin, ali ipak koristi svaku priliku kako bi mu nešto prebacila.

Naime, ona se sada javno obrušila na svog bivšeg supruga Brajana Ostina Grina, uputivši mu na Instagramu dugačku, ljutitu poruku.

Brajan je objavio fotografiju sa njihovim četvorogidšnjim sinom Džurnijem na kom su obojica maskirani za Noć veštica. Slavnoj brineti se ovaj potez nije dopao, a rešila je da ne krije svoj bes.

"Zašto Džurni mora da bude na ovoj fotografijI? Nije teško iseći ih sa slike ili izabrati sliku na kojoj nisu deca. I ja sam se odlično zabavila s njima za Noć veštica, pa ćeš videti da ih nema na mom profilu. Znam da voliš svoju decu, ali ne razumem zašto ne možeš da prestaneš da ih objavljuješ na Instagramu. Toliko si opijen stvaranjem priče da sam ja majka koje nema u priči i da si ti posvećeni otac godine. Kod tebe su pola vremena. Čestitam, divna si osoba! Zašto ti je potreban odgovor javnosti kad je dovoljno da vidiš da te tvoja deca vole?", napisala je Megan, ali je ubrzo komentar izbrisan.

Hope you all had a happy Halloween!!!

Објава коју дели Brian Austin Green (@brianaustingreen) дана

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Mirror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track