ADEL JE SMRŠALA 45 KILOGRAMA I SADA DOBIJA MILIONSKU PONUDU! Pevačica profitirala od svog izgleda, a ovo neće moći da ODBIJE!
Foto: Profimedia

au!

ADEL JE SMRŠALA 45 KILOGRAMA I SADA DOBIJA MILIONSKU PONUDU! Pevačica profitirala od svog izgleda, a ovo neće moći da ODBIJE!

Pop kultura -

Pevačica Adel nedavno je smršala 45 kilograma i od tada je navodno postala jedna od najtraženijih osoba u Holivudu.

Nakon njenog nedavnog pojavljivanja u emisiji “Saturday Night Live” gde je bila u ulozi voditeljke i uživo otpevala nekoliko numera, Adel je posebno zainteresovala holivudske producente zbog novog izgleda. Ona je u pomenutoj emisiji odglumila i nekoliko skečeva, te strani mediji sada navode da filmski šefovi jure za njoj kako bi je angažovali u svojim projektima.

U navodima stoji da čak ni ne pitaju za cifru, već pevačici nude prazne čekove na kojima bi sama ispisala svoju cenu za prvo glumačko angažovanje. Oni su toliko odlučni da pevačica bude u njihovom timu, da su pojedini producenti izdvojili i neverovatnih 25 miliona dolara za prvu glavnu ulogu za Adel.

foto: Printscreen/Instagram

- Trenutno nema nikoga u Evropi ili Americi koga filmski magovi žele više, a iako je godinama dobijala ovakve ponude, ovo je pravi trenutak za Adel da zasija najviše što može i van muzičke scene. Iako je smršala zbog sebe i sopstvene sreće, zna da je njena sadašnja slika mnogo glamuroznija i zato i privlačnija holivudskim producentima. Jako je zadovoljna svojim izgledom, što se i videlo na njenom nastup u programu “Saturday Night Live”, koji je ujedno bio i prvi put da je javno pokazala svoju neverovatnu transformaciju - ispričao je izvor, te dodao:

- Ona će uvek biti devojka iz severnog Londona, ali ovo je njen život sada i ona želi da to iskoristi maksimalno.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track