Najnovije vesti

ANICA DOBRA U NOVOJ KOMIČNOJ ULOZI: U našoj priči niko nije žrtva! Poludela bih u ovom svetu da nemam neki svoj koji je još luđi!
Foto: Dragan Kadić

sTigla serija "Slučaj porodice Bošković"

ANICA DOBRA U NOVOJ KOMIČNOJ ULOZI: U našoj priči niko nije žrtva! Poludela bih u ovom svetu da nemam neki svoj koji je još luđi!

Pop kultura

Neuspešan glumac, studentkinja u četrdesetim, ludi stanodavac, ekstravagantna baka - ukratko, to su junaci nove serije "Slučaj porodice Bošković", koja je sinoć počela da se emituje na RTS.

Publiku očekuju čak 84 nastavka, a jedan od gostiju je i Anica Dobra. - Serija "Slučaj porodice Bošković" namenjena je celoj porodici, težište je na humoru i niko nije žrtva. To su sve ljudi koji sami sebi prave takve probleme - otkrila je Dobra gostujući u jutarnjem programu RTS.

foto: Promo/Printscreen

Glumica je konstatovala da je danas najteže biti normalan, a da su njeni junaci samo malo nemoralni.

- Da li je poželjno biti malo nenormalan? Poludela bih u ovom svetu da nemam neki svoj koji je još luđi, tako da to preporučujem svima. Zahvalna sam što su producenti serije pomislili da ja spadam u tu ekipu - uz smeh kaže glumica.

foto: Zorana Jevtić

Serija je snimana u produkciji "Košutnjak filma" tokom prošle i ove godine, a snimanje i dalje traje u ovim novim okolnostima.

- Ako je svet stao, život nije stao i naći će put da ide dalje. Mi koji radimo u ovim uslovima zadovoljni smo i brzo se prilagođavamo. Niko nije sprečen da se bavi poslom koji voli, ili da nađe nešto što ga inspiriše u tome što on radi. Svako vreme je dobro za posao, pa i ovo, i život ide dalje, prevazilazimo probleme, a ne oni nas. Ja unosim radost u posao koji radim i to je moj način da guram dalje - zaključila je Anica Dobra.  

Veliki idealista

Želje mi se ostvaruju kad se pokrenem

Anica Dobra je otkrila da je u privatnom životu idealista. - Želje se ostvaruju, ali puko maštanje ne dovodi do ostvarenja. Treba nešto i pokrenuti da biste došli do nečega - iskrena je glumica.

Kurir, foto: Dragana Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...