Najnovije vesti

BEZ DLAKE NA JEZIKU

DRAGI GLEDAOCI, JA SAM ŠKOLOVANA! Iskra Brajović IZREVOLTIRANA! Jednom rečenicom ZAPUŠILA usta HEJTERIMA (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura

Glumačkim stopama svog oca, barda srpskog glumišta, Vojislava Voje Brajovića, krenula je i njegova ćerka, mlada glumica Iskra Brajović. Pre dve godine Iskra se ostvarila i u ulozi mame, a i pored toga njena karijera ide samo uzlaznom linijom.

Mladu glumicu znamo po predstavama Pozorištanceta „Puž“, Pozorištu na Slaviji i Zvezdara teatru, ali i u filmovima „Zona mrtvih“ i „Ma nije on takav“, te serijama „Vojna akademija“, „Urgentni centar“ i drugim ostvarenjima.  

Ona je danas u programu uživo govorila o karijeri u vreme korone, a kako sama kaže, u roku od dva dana cela situacija se promenila.  

- Ja sam spremala uskakanje u predstavu, učila tekstove, a sada je sve otkazano - rekla je razočarano glumica, a onda se obratila svim hejterima.  

- Mi nemamo posao, a školovani smo. Mnogi komentarišu kako treba da idemo i kopamo krompire! Nijedan posao nije sramota, ali znate šta, ja sam završila i fakultet i master i zaslužila sam, kao i mnoge moje kolege da zaradim sebi za najosnovnije stvari - izrevoltirano je rekla glumica direktno u kameru.  

O nezavidnom položaju umetnika u našem društvu slabo se govori, a činjenica je i da mnogi imaju malo razumevanja za njihovu situaciju, te je reakcija mlade glumice koja podiže porodicu potpuno opravdana.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...