Najnovije vesti

BEKJAREVU JE OSTALA SAMO JEDNA SCENA KOJU NIJE SNIMIO! Reditelj Ivanovog poslednjeg filma promeniće SCENARIO
Foto: Marina Lopičić

Prepraviće scenario

BEKJAREVU JE OSTALA SAMO JEDNA SCENA KOJU NIJE SNIMIO! Reditelj Ivanovog poslednjeg filma promeniće SCENARIO

Pop kultura

Poslednji put Ivan Bekjarev je bio u kadru 22. oktobra. Nasmejan, vedar i pun optimizma, nije ni slutio da će to biti njegova poslednja uloga. Uveče se požalio da se ne oseća dobro i hitno je prebačen iz Leskovca na Infektivnu kliniku u Beogradu, gde je 16. novembra preminuo u večernjim časovima.

Poslednja uloga gradonačelnika Leskovca u filmu „Bilo jednom u Srbiji” mu je donela radost, a reditelj Petar Ristovski otkriva u kom će sada smeru ići priča posle smrti Bekjareva.

- Snimanje će biti nastavljeno tek u aprilu. Svakako je planirano da se jedna nedelja dosnimi tada. Morali smo da obustavimo snimanje 22. oktobra, zato što je Ivan Bekjarev dobio koronu, a u tom trenutku je u Leskovcu bilo nula zaraženih. I zato nam je Instutut za javno zdravlje Leskovac naložio da moramo da zaustavimo snimanje i mi smo naravno u saradnji sa njima to uradili i svi smo se testirali. Na svu sreću, svi smo bili negativni i tada smo napravili plan da tih nedelju dana koji su ostali snimimo na proleće s tom jednom nedeljom koja je tada bila svakako planirana. Ivanu je ostao još jedan dan snimanja. Ali naravno da ćemo iskoristiti sve scene koje su bile s njim. A tu gde je trebalo još da se pojavi prepravićemo scenario - kaže reditelj Petar Ristovski.

foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...