SREĆAN SAM ŠTO MOGU DA HODAM, BORIM SE DA POBEDIM BOLEST: Mustafa je prekinuo snimanje Lud, zbunjen, normalan, a ovo je bio RAZLOG
Foto: Pritnscreen

ČUVENI Izet Fazlinovic

SREĆAN SAM ŠTO MOGU DA HODAM, BORIM SE DA POBEDIM BOLEST: Mustafa je prekinuo snimanje Lud, zbunjen, normalan, a ovo je bio RAZLOG

Pop kultura -

Glumac Mustafa Nadarević, koji je najpoznatiji po ulozi u seriji "Lud, zbunjen, normalan", preminuo je u 77. godini nakon duge i teške bolesti.

On je pre nekoliko godina napustio snimanje pomenute serije, a u jednom nintervjuu otkrio je i razlog.

- Iskreno, prvi sam prestao da radim tu seriju jer više ne mogu. I mnogo je devet godina, čovek se umori. Dosadi kada ste stalno na setovima... Osim toga, u tih devet godina napravili smo 11 sezona i dosta je to - pričao je glumac svojevremeno.

foto: Pritnscreen

Nadarević je tada svoje probleme sa srcem pripisao godinama, ali je otkrio kako ga oni ne sprečavaju u aktivnostima.

- Srećan sam što mogu da hodam, borim se da pobedim bolest, ne dam na sebe. Vodim se onom: "Mnogo je bolje raditi nego ne raditi" - rekao je on tada.

Podsetimo, Nadarević je rođen 1943. godine u Banja Luci, a kasnije se preselio u Zagreb gde je živeo do poslenjeg dana. Glumačku karijeru je započeo u Zagrebačkom pozorištu mladih, a 1969. godine postao je član Drame Hrvatskog narodnog pozorišta u Zagrebu. Odigrao je preko 150 pozorišnih uloga, i snimio je više od 60 filmova.

foto: Dragan Udovičić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Dnevni avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track