TRAŽIM REČI, ALI NE IDE, PRERANO SI OTIŠAO: Poznati se emotivnim rečima opraštaju od Miše Aleksića
Foto: Tamara Trajković, Zorana Jevtić, Printscreen YouTube

preminuo basista riblje čorbe

TRAŽIM REČI, ALI NE IDE, PRERANO SI OTIŠAO: Poznati se emotivnim rečima opraštaju od Miše Aleksića

Pop kultura -

Miša Aleksić koji je bio član rok grupe "Riblja čorba", preminuo je u 67. godini od posledica korona virusa.

Prijatelji i kolege slomljeni su zbog njegovog odlaska, a na društvenim mrežama oglasili su se emotivnim mrečima.

Dejan Cukić priznao je da ne može da nađe prave reči kako bi opisao tugu zbog smrti Aleksića. On se potom oglasio i za Kurir.

"Teško je govoriti u prošlom vremenu o nekome koga si poznavao skoro čitavog života. Bio je stub oslonac Riblje čorbe, uvek pozitivan i dečački vedar. Nedostajaće njegov osmeh", rekao nam je pevač.

"Kako se oprostiti od nekoga koga poznajete čitav punoletni život? Zbogom Mićo, počivaj u miru", napisao je on na Fejsbuku.

Tražim reči, ali ne ide... Kako se oprostiti od nekoga koga poznaješ čitav punoletni život? Zbogom Mišo, počivaj u miru.

Posted by Dejan Cukic on Недеља, 29. новембар 2020.

Milan Đurđević iz grupe "Neverne bebe" za Kurir je istakao da je Miša neko ko je obeležio rokenrol scenu i da će zauvek ostati upamćen.

"Miša će zauvek ostati upamćen kao čovek koji je obeležio Yu rok scenu, osoba koja je svojom plemenitošću, širokim osmehom, imenom i prezimenom upisala velikim slovima u istoriju roka i imala ogroman uticaj na plejadu mladih rok muzičara i basista", kazao je on.

Pevač Željko Joksimović podelio je na svom Instagramu Mišinu fotografiju, a uz to je napisao:

foto: Pritmscreen

"Bukvalno ne mogu da poverujem. Prerano, dragi Mišo, prerano. Sećanja. Veliki gubitak. Hvala na svemu legendo".

Nikola Rokvić takođe se oglasio na društvenoj mreži, gde je uz muzičarevu fotografiju kratko poručio: "Dragi Mišo, počivajte u miru!"

foto: Pritmscreen

Rok sastav YU Grupa danas obeležava 50 godina karijere, baš na datum 29. novembar, ali sada to njima više nije srećan dan, što su i napisali na njihovoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

"Nažalost, na današnje slavlje bačena je senka tužnom vešću da je preminuo veliki prijatelj i kolega Miša Aleksić. Dragi Mišo, bila je čast živeti R’N’R sa tobom!"

Nažalost, na danasnje slavlje bačena je senka tužnom vešću da je preminuo veliki prijatelj i kolega Miša Aleksić. Dragi Mišo, bila je čast živeti R’N’R sa tobom!

Posted by Yu grupa on Недеља, 29. новембар 2020.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/I.E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track