ODUZELA SEBI ŽIVOT NA DAN MAJKI! POTRESNA ISPOVEST ZVEZDE RIJALITIJA: Šejn ušao u stan, a sačekala ga JEZIVA PORUKA bivše VERENICE
Foto: Printscreen/Instagram

TUŽNO

ODUZELA SEBI ŽIVOT NA DAN MAJKI! POTRESNA ISPOVEST ZVEZDE RIJALITIJA: Šejn ušao u stan, a sačekala ga JEZIVA PORUKA bivše VERENICE

Pop kultura -

Britanska zvezda rijalitija Šejn Riči osećao se jako poraženo i teško nakon saznanja da je njegova bivša verenica oduzela sebi život.

Šejn je bio veren sa plesačicom više od godinu dana, ali se veza okončala nakon što je on upoznao Kolin Nolan. Njihovu ljubav, kako je sam priznao, Šejn završio rekavši Don da ne bira u koga će se zaljubiti.

"Došao sam kući sa svirke a na sekretarici me je sačekala poruka o tragičnoj vesti da je Don sebi oduzela život. To se desilo na Dan majki. Predozirla se lekovima i vinom i nađena je mrtva u stanu. Osećao sam se poraženo. Nisam mogao ni da zamislim kako se njena porodica osećala", rekao je bivši učesnik rijalitija "I'm A Celebrity".

Šejn je imao samo 21 godnu kad se zaljubio u Don na plesačkoj turneji. Par se verio 1986. godine i preselio kod njenih roditelja u Džerzi. Glumac je u to vreme pokušavao da uspe kao komičar i retko je bio kući, tako je i započeo aferu sa Kolin. Priznao je Don sve i da nije nameravao da se to dogodi.

"Vratila mi je verenički prsten i razišli smo se. Osećao sam se užasno što sam je povredio", napisao je Šejn u svojim memoarima.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja