POSLE NEUSPEHA NA IZBORIMA NAŠLA JE NOVI POSAO: Kolinda zvezda hrvatske sapunice
Foto: EPA/Antonio Bat

Lepo

POSLE NEUSPEHA NA IZBORIMA NAŠLA JE NOVI POSAO: Kolinda zvezda hrvatske sapunice

Pop kultura -

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović prihvatila je i odigrala gostujuću ulogu u humorističkoj televizijskoj seriji "Dar-mar", koja se prikazuje na hrvatskoj Novoj TV.

Kolinda ima malu ulogu i potvrdila je svoj angažman Jutarnjem listu, ali zbog ugovora s televizijskom kućom nije smela da otkriva mnogo detalja. - Sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu - šturo je, ali ljubazno odgovorila Grabar Kitarović, koja je nedavno izgubila trku za drugi mandat od Zorana Milanovića.

foto: EPA/ANTONIO BAT

"Dar-mar" je telenovela čije je snimanje počelo letos pod strogim epidemiološkim merama, a prva epizoda prikazana je 5. oktobra i postigla trenutni uspeh u Hrvatskoj.

Radnja serije smeštena je u imaginarno hrvatsko mesto Dizmovo i prati živote Božene, šefice najmanje policijske stanice u zemlji, i njenih kolega policajaca Branka i Željka, kao i penzionisanog kolege Mileta.

U seriji glume Ksenija Pajić, Siniša Ružić, Milan Štrljić i drugi, a dosad je emitovano 35 epizoda.

Zasad nije poznata uloga koju je Kolinda Grabar Kitarović odglumila u ovoj seriji, a epizoda u kojoj ona igra trebalo bi da bude prikazana posle Nove godine, u januaru.

Kurir/ Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track