ON JE JAK, SIGURAN JE DA ĆE BRZO POBEDITI KORONU! Otkriveno u kakvom stanju je Nenad Jezdić nakon hospitalizacije!
Foto: Printskrin Ami G Show

glumac vodi bitku sa korona virusom

ON JE JAK, SIGURAN JE DA ĆE BRZO POBEDITI KORONU! Otkriveno u kakvom stanju je Nenad Jezdić nakon hospitalizacije!

Pop kultura -

Glumac Nenad Jezdić prošle nedelje primljen je u bolnicu “Dragiša Mišović” zbog obostrane upale pluća, a kasnije se ispostavilo da je pozitivan na korona virus.

On je sada progovorio o borbi sa opakim virusom, te je istakao da mu je stanje stabilno i da se nada da će uskoro pobediti koronu uz pomoć lekara.

foto: Valdimir Sporčić

„Nakon što mi je u ponedeljak test na koronu bio pozitivan, pušten sam na kućno lečenje. Nakon pregleda u subotu, lekari su odlučili da me zadrže na bolničkom lečenju, iako se ja lično ne osećam mnogo lošije. U dobrim sam rukama, biće sve dobro. Čuvajte i sebe i druge. Nemam više šta da kažem na tu temu, hvala na razumevanju“, napisao je on.

Iako su se njegovi bližnji zabrinuli kada su čuli da glumac ima obostranu upalu pluća, Jezdić je pokazao da ima čelični duh i da veruje da će se brzo oporaviti.

- Svaka upala pluća je vrlo ozbiljno narušeno zdravsteno stanje, međutim to Nenada nije demoralisalo, već naprotiv. Zadržao je svoj pozitivan duh i tokom boravka u bolnici, te se neretko šali sa doktorima i potpuno je smiren. Takođe, ima potpuno poverenje u ceo medicinski tim, koji mu je odmah pružio svu neophodnu terapiju i neizmerno im je zahvalan na svoj požrtvovanosti, kako prema njemu tako i prema hiljadama drugih koji se bore sa ovom pošasti - otkrio je izvor blizak glumcu, pa dodao:

- On je jak i kako ne oseća nikakve ozbiljnije zdravstene tegobe, siguran je da će uz pomoć lekara brzo pobediti koronu i vratiti se svakodnevnim obavezama.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track